Nemo

Nemo är sjuk. Han är numer inlagd på Falu Djursjukhus. :-(
Stackars bäbisen.... han har varken ätit eller druckit på två dagar, och bara spytt. Så nu är han nere för undersökning samt att han får dropp. Än så länge har inte vetten hittat någonting trots röntgen och andra prover.
De ska göra en till röntgen i morgon och om inte de hittar något då, och han inte blivit bättre, så måste de nog öppna honom.....
Fy sjutton..... stackars bäbisen.... Usch....




Kommentarer
Postat av: Mia

Men stackars stackars liten! :( Här går jag och ojjar mig över att Kompis har ont i tassen! Jag vet hur dåligt man mår när ens kära husdjur mår dåligt, de är ju så hjälplösa också =( Hoppas för allt i världen att han mår bättre snart!



Men kan det inte bara vara vanlig vinterkräksjuka hos hundar som han har fått då? Måste det vara något som han har fått i sig?



Tröstande kram!

Postat av: Amanda

Usch vad jobbigt :(

2009-01-08 @ 16:59:26
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Ska jag göra ;) Fast deckare är inte riktigt min typ av böcker. Men gillar du roliga deckare kan jag tipsa om Janet Evanovich böcker om prisjägaren Stephanie Plum :) Riktigt härliga och med mkt humor ;)

2009-01-08 @ 18:15:29
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Mia

Hur mår lillen?! Kram!

2009-01-09 @ 08:17:57
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Mia

Vad sa de?!

2009-01-09 @ 21:05:01
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh vad skönt att höra att han är bättre! Jag förstår verkligen er oro, men vi får hålla alla tummar för att det vänder nu! Stackars Kompis har så ont i tassen och bara haltar, han har en konstig grej på ena trampdynan, som ett sår, jag hoppas att det blir bättre under helgen. Hoppas hoppas! Annars åker vi direkt till veterinären (igen) på måndag! Stackars de små nu :( Kram!

2009-01-10 @ 00:18:48
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback