Fredag

Hemkommen efter en lååång dag på travet.
Idag fick vi smaka på hur det kan kännas när det inte går så bra som det gjorde sist.
Värmningen var bra och Stygge var mycket fin men när loppet sedan gick var det inget som stämde. Från spår tre trodde vi att han skulle få en fin position men tji fick vi. Han kom inte ner i andra spår utan fick backas sist och sedan blev allt fel. Långsamt tempo och att Stygge inte travade bra gjorde att han inte kunde någonting.
Jag har ju varit misstänksam mot höger bak eftersom han beter sig så skumt när man ska lyfta på benen, så kanske, kanske är det den som spökar. Tror mer på det än vänster framknä iaf. Stygge hängde på vänster töm så något är nog galet iaf. Inte nog med det så lossnade skon när vi kom in. Kanske satt den så löst i loppet att han inte kunde springa riktigt? Jag vet inte. Helt värdelöst var det iaf. Han skoddes liksom igår men hovis lyckades inte få fast skon.
Så efter starten idag fick vi ragga rätt på M.F som som vanligt kunde ställa upp och hjälpa oss sätta på vardagsskorna igen. De såg ut att sitta riktigt bra. Strikta order om att INTE byta skor på ett tag!! Proppa i hästen Biotin och massera kronranden så hovarna ska stimuleras att växa. Är så tacksam för den hjälpen vi fick idag. Vilka människor det finns! <3

Stygge blev iaf inte trött. Inte trött-trött iaf. Muskletrött kanske? Han var pigg och glad efter loppet och huuuuungrig. Samma hemma. Riktigt pigg och glad. Hoppas på samma häst i morgon sen blir det till att boka vet.besök på måndag. Vi måste ju iaf kolla upp OM det är nåt galet.
Älskade plutt-Stygge. Goare häst får man verkligen leta efter. Snacka om okomplicerad kille. Enda gången han blir lite vrång är när man satt på sulkyn för då vill han IVÄG med en gång.

Nej, nu blir det lite fortsatt fredagsmys i soffan.