Undra om man sover så här skönt....

....själv när man sover? :-)

image17

Zlatan brukar iallfall se ut så här. Först ligger han ihopkurad i sin korg, sen vänder han på sig och lägger sig så här på rygg. Efter ett tag ligger han helt ute på golvet för han har sträckt på sig så mkt... När han sen vaknar så lägger han sig i sin korg igen och så fortsätter det så där. Hihi, gosemisse!

Nu ska jag bort och snylta på mina föräldrars skrivare. Måste skriva ut någar följesedlar som jag kan skicka med höet jag ska skicka in på analys. Vi har fått in lite av allt vi ska, och eftersom det kommer från olika ställen och från olika tidpunkter så måste jag nog skicka in allting för sig så jag får något hum om hur höets kvalité egentligen är....

Jag fick jobbet!

Idag ringde gymnasiechefen och meddelade att jag fick jobbet som lärare!! Åhh gud så nervös jag är!
Skitkul självklart samtidigt som man är jättenervös....nu måste jag verkligen sätta mig ner och samla ihop allt material och försöka få någon ordning på allting. Jag kommer att vara lärare i svenska för programmen: El, Hotell och restaurang, Estetiska, Natur och Individuella. Inte alla årskurser såklart, men det blir ca 6-7 klasser att hålla reda på....
Hoppas verkligen jag kommer klara detta! Det som är lite halvjobbigt så här också är att jag ju har tider kvar på bingohallen. Så jag kommer att få jobba arslet av mig i Augusti....*suck*

Igår såg vi en jättebra film! "Exit" med enorma skådespelarinsatser från Samuel Fröler och Madds Mikkelsen bla. Den var SKITbra verkligen!! Speciellt också för att vara svensk. Det var hög spänning från början till slut, och jag kan verkligen rekomendera er som inte sett den att göra det!

Idag ska vi fira med smörgåstårta att jag fått jobbet, mmmuuuummmma!
Min mormor som är lite, vad ska man säga "fin av sig", ringde och var överlycklig för jag fått jobb. Men hennes första problem var vad jag skulle ha för KLÄDER på mig på jobbet, och VAR jag köpte mina kläder! För när hon var uppe sist och hälsade på, (hon bor i Helsingborg) så hade hon inte sett mig iannat än T-shirt och svarta byxor..NÄHÄ?? Kaaaan det bero på att man helst inte har kavaj på sig i stallet? hmmm....
Hon tycker nog man ska gå finklädd jämt oavsett man är hemma eller inte.....hehe

Nä, nu ska jag be en bön för vädergudarna eftersom det fortfarande är skitväder här.....

Arbetsintervju!

Idag har jag varit på jobbintervju på mitt hittills enda sökta lärarjobb! Skitkul! Speciellt med tanke på att jag inte trodde jag skulle vara i närheten att få något. Detta var även på gymnasiet här på orten, där jag allra helst jobbar såklart! Nära och bra.
Hur det gick vet jag inte, de skulle höra av sig nästa vecka, men jag fick ändå en positiv bild. Dock var det väl många som skulle ha ett ord med i laget. Det sköna var också att tjänsten var på 65% (vilket det iof INTE kändes som när man såg schemat!), dock med lite mer lektioner på hösten än våren. Lönen var ändå helt ok, 21.500:- i grundlön, högre än ingångslönen alltså.  Så på en tjänst på endast 65% skulle jag ändå få ut nästan 10 000 efter skatt. Det tycker jag är heeeelt ok! :-)
Men usch så nervöst alltså....då skulle jag vara lärare i svenska åt Elprgorammet, Hotell och Restaurang, Individuella och Natur. Stora kontraster alltså. Det kan bli tufft....
Jag som tänkte leva på pokern, men man är ju dum om man inte har en fast inkomst tills man fått igång det ännu mer med den...Tid kanske finns att spela ändå :D

Nervöst nervöst!

Krasslig...

Tjohej i lingonskogen!

Åh, vad jag känner mig Ofrisk! Ont i halsen, snorig, och så täppt i näsan. Tror jag har feber också, för jag orkar ingenting. Jag är dock en sådan person som typ aldrig tar febern. VET man att man har feber så blir man ju sjuk bara av det, bättre att inget veta och åtmistone inbilla sig att man orkar göra nåt. Ja jag vet, inte särskilt smart nej.

Jag som ska sätta igång Hilding oxå. Jag tror nästan jag ska ut och köra ändå idag trots min icke så goda form. Nåt måste ju hända nu så jag får hästen på banan!
Just nu går han och mår så här gott:
image15

Kanske har vi hittat ett fall för Sverker oxå. Våra vänners bil gav upp för några veckor sedan. De på verkstaden sa att bilen skurit. Att kammen gått och att kolvarna gått sönder, dvs att motorn måste bytas. Så, de köpte sig en ny bil eftersom de inte ville kosta på en reparation för 20k. Vi fick köpa bilen billigt. saken är den att när JImmy skulle börja mekka med den där nu så visar det sig att kamremmen är som NY! och att några kolvar finns det då inget fel på. Dvs själva motorn är HEL. Vad som istället verkar skett är att bilen kokat, för det luktade bränt, och den var snustorr i vattenbehållaren.
Toppen kan fortfarande vara trasig, men det som FORD sagt är ju nåt helt annat. Om detta stämmer så är det verkligen en ren skandal, och jag hoppas dom jävlarna på den verkstaden inte slipper undan med detta.

I Fredags ordnade jag och morsan med pappas firmas firmafest. det blev huuur lyckat som helst! Vi hade femkamp och alla var jätteglada över hur bra ordnat allt var. Lagen som kom 1a 2 a och 3a blev superglada oxå när de fick sina pris. Vissa blev dock lite fulla, tex min morbror Jocke nedan till höger bredvid min Jimmy:

image16


It's raining....näää inte "men".....

NÄR ska det bli höskörd då? Panikpanik!! Vi får vara glada om vi får hö...verkar som att man får vara glad oavsett kvalitet i år....huvudsaken att man få nåt, och att det jäääkla pissande från himlen slutar snart!! SOOOOOL var är du?!

Dax att köra igång!

Åh va det regnar och regnar! Vem sa att det här skulle bli den finaste sommaren nånsin??!
Det är verkligen fara för hö alltså....

Nu är Hilding nyskodd och vi får väl hoppas skorna får sitta kvar...han har gjort sin konvalecens på ett strålande sätt och imorgon ska vi sätta igång igen. Då blir det skritt ett tag...sen öka på långsamt. Får hoppas vi kan vara på banan för jobb om iaf 2 månader.
Det är nog rätt logiskt än så länge iaf att han blev sprutad i vä bakhas och knä samt hö framknä, han har nämligen mindre hovar på respektive fötter... Alltså har de andra blivit mer belastade. Men det där vet man ju att det kan vara långt mer krångligt än så.... men förhoppningsvis är han fräsch nu iallafall.
Jalla är en liten köttbulle som för närvarande går på bete. Han ska få göra det och ta det lugnt och bara vara häst, och husera i hagen lite nu. Så jobbar vi på hans självförtroende samtidigt. Tycker han tagit sig lite och nu bryr han sig faktiskt inte om ifall man skrapar i gruset. Förut flög han 10 meter då.....

Pokern har gått äckligt bra de senaste 4 dagarna. Hittade en riktig fisk på Svenska Spel...trodde han var full i Lördags när ha nspelade bort 12k på en timme, men igår kom han tillbaka och spelade bort 15k på en timme....jösses....
Jag har ++at sistnämnda summan X 2 de seanste dagarna. Kanske jag inte behöver nåt jobb haha....

Åhh...satt och tittade på gamla kort, vilken nostalgi! Fan va kul man hade på alla fester!!
Jag och Sarah

image13
Nyårsfest! (Jag, MarieLouise och Johanna)
image14