Onsdag

I dag fick jag ett ryck och bestämde mig för att städa hela badrummet kliniskt rent. Eller ja, jag håller på. Jag tillhör tyvärr den art som måste dra ut varenda låda och städa i dem också innan jag liksom kan ta itu med resten. Men snart så är hela tvättstället med alla skå över och under klara. Vi har ett ganska långt tvättställ med avställningsyta på bägge sidor, så det blir faktiskt en hel del skåp och lådor. Pust.

I kväll ska jag och J till några goda vänner och käka tacos. Det ska bli skitskoj! Det var verkligen hur länge sen som helst vi träffade dem och ändå är det några av våra bästa vänner. Där ser man hur enstörig man blir under vintern. Nu börjar det bli vår, och då börjar man helt plötsligt umgås med folk igen. Det är mycket så på vintern här, att man inte träffas lika mycket. Man har jobbet, hemmet och sina djur, och när det väl är omhändertaget så är det ju sent. Så man orkar inte. Och jag menar, man umgås ju ändå en hel del via nätet nu för tiden.
Det är ganska sjkukt egentligen. Man kan helt plötsligt vara jädrigt social utan att ens se varandra. Hejja MSN! :)
Farligt dock.....

Nu ska jag ut och ge hästarna lite lunch!

Långfredag...

....och i dag påskmiddag hemma hos mamsen och papsen. Det blir mysigt! Min bror kommer hem från Sthlm också, för första gången sen han flyttade dit i januari. Så det blir jag, mina bröder, mina föräldrar och min sambo J så klart.
Skönt att få sitta inne med gott samvete, för ute blåser det som om man vore i Alaska.....brrrr. Det är nästan kallaste dagen på hela vintern skulle jag vilja säga.

Hoppas att ni alla får en trevlig påskkväll!

image43

Tröööötttt

Jag är såååå tung i kroppen i dag, och såååå trött. Jag känner hur allt går i slow motion verkligen. Undrar om jag inte ska vila lite middag faktiskt.....
Snart är det påsklov, tjohooo! Och nu ska jag då fan i mig ta tag i all skit som bara ligger och väntar på att dammsugas upp...jag SKAAAA! Det ser för jävligt ut. Jimmy har gjort en stor fin vit bokhylla åt mig eftersom jag behövde någonstans att ställa alla mina böcker, pärmar och all annan skit. I den ligger just nu alla böcker huller om buller, där står massor av smink, linsvätska, gamla cola- och vattenflaskor, en tom pringlesburk, en tom godispåse, kläder och gud vet vad mer. Och för nån dag sen kom pappa in och skulle kolla på den nya bokhyllan. Fy faaaan va pinsamt! *host host* ehuuum, joo, jaaa, jag har inte riktigt fixat allt med den än; fick jag väl fram innan han redan var inne i sovrummet och tittade på kaoset......

Kaos är det på gården med, en massa nedrans bilar som står och dräller överallt. Våra två egna volvo och sen J:s cheva då som han nu promt ska glida runt med i sommar, herregud. Va fasen, man måste ju vara läkare för att ens ha råd med skatten! Sen är här tre andra bilar som ska säljas. Så kallade projekt. Men jaja, jag har ju mina hästar så.....ska väl inte klaga.

Pokern har gått forsatt bra och jag har nyss gjort ett uttag på några månadslöner, så nu kan jag raspa hästarnas tänder och köra vaccinet på dem.
Jag borde också behandla H i förebyggande syfte men man vågar ju inte åka nånstans med honom för att behandla. I alla fall inte till nån som inte är vetrinär och kan ge lugnande. Herregud, han river ju stället. Han är liksom till och med som ett elakt sto bara man petar honom på bakknäna. Eller under magen, eller på magen, eller ja....you name it. Speciellt när han haft täcke på sig. OMG. DÅ ska ni se monstret. Eller ja, när man lägger på täcket är han ännu värre.
Från att ha varit en häst som alltid haft täcke har han ju hos oss blivit mer en utehäst och vant sig att inte ha täcke så mkt, så nu ska ha minsann protestera. Han börjar gå fram och tillbaka och slänga fram frambenen och ska huggas och jävlas så mkt han bara kan. Tror ni mig om jag ändå säger att det är världens snällaste häst? Hehe, nja, kanske inte. Men han är bara valpig helt enkelt. Valpig och ouppfostrad redan från födseln.
Men vi får tycka synd om honom, det är faktiskt inte lätt att vara 163 och mäktigt byggt och dessutom tro att man är en chihuaua! Så det så!

Vilket jävla själviskt svin!

Vintern har i princip regnat bort nu. Kvar finns glashala skogsvägar eller rena lervägarna. Men ett gott tecken är väl att det går mot vår iallafall.
I dag blir det dock ingen körning. Så morsk är jag inte så jag beger mig ut när det öst ner hela dagen. Jag måste ändå morska mig ut och laga hagen. I går kväll stof nämligen Jalla i Hildings hagen och Hilding stod i Jallas hage. Suck. Så jag fick laga hagen provisoriskt men jag måste se efter så att det är ström runt om nu. Sen att det inte hjälper när Hilding får för sig att måtta en bakutspark över tråden och dra med sig allt ner det är ju som det är.

I går fick jag prova på hur det är att vara psykolog på riktigt. Är man lärare så är man ju faktiskt delvis även kurator, mamma, kompis, vuxen och ja you name it.
Tre personer var förkrossade och grät inför mig i går. Den ena en elev som har mycket stora bekymmer och nu hade fått ytterligare ett på halsen, den andra en kollega som blivit fruktansvärt illa behandlad av rektorn på skolan, och till och med kränkt. Hon var knäckt. Så redan när jag kom hem från skolan hade det varit mycket.

Senare på kvällen i går ringde en av mina bästa vänner. Hon har haft det lite struligt med killar på sistone och väl inte haft att göra med de bästa av den sorten. I går var även hon förkrossad. Hon hade fått reda på att den kille hon var tillsammans med för ett tag sen ( som varit med ett flertal andra under den tiden) hade varit med en tjej som har AIDS. Inte bara en gång. Och samtidigt som detta varit tillsammans med min kompis och haft oskyddat sex upprepade gånger.
Vilket fruktansvärt jävla svin!!! Det är helt ofattbart! Helt sjukt! Vi visste väl alla att han var ett själviskt svin, men SÅ?? Att utsätta en annan människa för något sådant!?! Jag tror jag kräks.....
Nu ska min kompis få  leva med att gå i ovisshet efter att i går ha testat sig för HIV.
Hon vill bara att hela världen ska få veta vilket svin han är, hon önskade att alla tidningar bara kunde skriva ut vem han är så att alla får veta.
Hon kommer i allafall att gå vidare med detta. Eftersom denna kille visste om att tjejen han var med har AIDS, så är detta ett brott han har begått, och jag hoppas innerligt att den idioten får sitt straff.
Visst är risken liten att hon skulle fått HIV, men tänk bara ångesten att ens få reda på en sån sak. Ångesten att få lov att vänta i 6 måndader innan ett definitivt besked kan ges.

Fy fan vilka själviska svin det finns. Och det är ju inte direkt klamydia vi snackar om nu.....
*MORR*

Curly Sue...

....med Takida är nog den överlägset bästa låt jag hört på väldigt länge. Man får verkligen rysningar över hela kroppen när man hör den! Det är en av de få låtar jag verkligen fastnat för redan första gången jag hörde den. Vilken RÖST han har! Hela låten är bara så sjukt jäkla underbar! Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den på sistone.
Tittar man på videon så är ju sångaren dessutom inte helt fel att vila ögonen på. ;-)

Hade jag vetat hur sjutton man får in en video från Youtube här hade jag plockat med den, men jag är inte tillräckligt kvalificerad för sånt tyvärr. Jag ska försöka lära mig!
Bild däremot kan jag lägga in :)

image42

Snart väntar ett ljuvligt Påsklov! Fint, så här bara någon vecka efter sportlovet.
Pokern går mycket bra för tillfället och det är såna här perioder som man funderar på att söka tjänstledigt från jobbet, haha. Fast man vet ju att det kan vända när som helst.....hoppas bara att det fortsätter så här bra ett bra tag till.