Sjuk humor

Kolla då in denna sjuka fransos. HAHA! Man måste ha haft bra tråkigt om man kommer på att göra en sån här sak.

http://www.nimportequi.com/
Klicka på "video star kangourou"

http://www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=x2z0xx (Rocky - släng dig i väggen) ;-)

Edit: Okej, det var min minsta bror som tipsade mig om sidan. Tack käre lillebror. ;-)

Always

Åh, den här låten är bara helt underbar. Jag kommer ihåg när den släpptes, och jag köpte singeln. Den gick på repeat i flera veckor. Helt underbar. Både text och musik. Helt klart Bon Jovis bästa låt någonsin.

Plåster på såren

Igår lossnade det lite vad gäller pokern och jag fick äntligen en framskjuten placering i en turnering. Det blev 10k in och det behövs ju veeeeerkligen just nu. Hoppas att det var islossningen och inte bara en tillfällig uppåtsvacka. Jag har ju inte spelat så mycket poker på säkert 4 månader nu, men försöker mig på det nu igen.

Idag stormar det ute så jag antar att jag hör till skaran dåliga tränare (iaf för dagen) då jag ställer in körningen så länge det blåser på det här viset. Snö, kyla, regn, rusk - ok, men storm - njaaa...... Då vi ändå var ut i fredags på ett helt ok pass så gör det ju inget att vi står över idag. Blir det finare till kvällen så tar vi oss däremot ut. När vi kommer igång med träningen på allvar så kommer det att räcka med träning var tredje dag, men i detta skede så är det bättre med varannan dag.

Nu kommer lite söta bilder som kära Anna har tagit. Tack för bilderna Anna!


NEMO


ANNA OCH NEMO


NEMO


HILDING


JALLA (Med nya fina tränset han fått av Anna. Att tyglarna inte matchar är mitt fel,
              jag ska se om jag hittar några i rätt färg. ;-) )



Nej, nu ska jag ge mig ut och plocka lite fin vitmossa till mina höstdekorationer. Det är så fint tillsammans med ljungen.
Ska väl tömma mina fula döda sommarväxter och försöka orka plantera nytt inför hösten. Men då måste mossan plockas först. :-)
Vi hörs!

V75

Åh, jag hade verkligen förhoppningar om sju rätt idag. Det blev bara sex rätt och 1500:- i vinst. Men jag är glad för det, alla slantar i inkomstbingen är bra just nu! Min magkänsla sa verkligen att Elton Silvio skulle vinna så varför tog jag inte bara han och favoriten i första V75? Tja, hade jag inte garderat med två till hade jag kunnat ta de strecken i avdelning sex - och på så sätt slippa spricka där. Nåja, 6 rätt är ok.

Idag har vi hämtat ett stall! Bilder kommer sen. Det gick bra och det gick precis över järnvägen utan att dra ned hela skiten. Det blir vårt 4:e skogsstall i raden och de är sååå bra att ha. Det är en bonde här på orten som slutat med sina djur, som haft det. Han har två och jag frågade om han inte skulle sälja ett. Jodå, det kunde han. 1200 spänn skulle han ha!! Herregud, det är ju gratis! Det ska på ny färg på det, i med ett fönster och sen fixas lite med golvet, annars är det verkligen i fint skick. Nu står det på släpet tills vi får hit någon som kan lyfta av det.

Hildingkörningen igår gick jättebra. Allt flöt på, han var pigg och alert och travade faktiskt helt fläckfritt. Dessutom i backe.

Dåliga nyheter :(

Det har verkligen varit en lång dag... den slutade tyvärr med tråkiga nyheter för vår och Zlatans del.

Zlatans öga har inte blivit bättre utan bara sämre. Det är som någon slags starr i baksidan av ögat. Själva pupillen skjuts framåt och har växt ihop med iris på något sätt. Hela ögat är grumligt och det ser verkligen hemskt ut. Efter att ha medicinerats i över två månader menade ögonläkaren att det är en sån elak inflammation att ögat ej går att rädda.
Låter man ögat vara kvar i det skick det är nu finns risken att det blir en tumör bakom det. Förhoppningsvis har det inte hunnit  bli det än. Enda lösningen är alltså att ta bort hela ögat. De tar bort det och syr igen allt. Usch....stackars lilla gubben alltså.... Han är inte försäkrad så operationen kommer att gå på ca 5500:-. Men jag skulle verkligen inte kunna ta ett beslut att ta bort en frisk och glad katt, så det får kosta vad det vill. Det är ju vår Zlatan. Och det är ju inte första gången man får en sån veterinärräkning om man säger så....

Nu måste vi först vänja av kroppen med kortisonet i ett par veckor. Sen ville veterinären att vi skulle fundera i lugn och ro på hur vi ville göra. Men det vet vi redan så klart. Det gäller väl att spara ihop lite pengar så att vi kan betala själva operationen. Man betalar ju som nämnt direkt när man är på Falu djursjukhus.








Allt för att du ska må bra bäbisen!

Hildingen

Nyss inkommen från en körtur med Hildingen. Det är såååå fint väder alltså. Synd att det ska vara så kalla nätter bara.
Han var en pärla idag, killen. Vi mötte på tre fiddysar och crossar som kom i full fart. De han stanna i grevens tid och slog iaf av sina maskiner då. Hilding brydde sig inte ett skit, han var mest intresserad av att se om de hade nåt gott. Det var lite läskigt när de slog igång fiddyn men annars var han verkligen en klippa. Jag var också nog med att tacka killarna så mycket för att de stannade. Tyvärr är det ju inte alla som är så kloka.
Idag stämde Hildings trav bättre än det gjorde sist. Det är på en speciell sträcka som han studsar och far, jag vet inte om det beror på underlaget eller om det beror på att det är lite motlut.

I morgon är det återbesök hos veterinären som gäller. Zlatan ska få ut och åka bil igen med andra ord. Jag hoppas det går bra. Om jag följer med till Falun så tror jag det blir en sväng in på Plantagen. Jag har aldrig varit där och jag behöver verkligen lite nya växter....

Nu ska jag göra månadens tyngsta jobb. Betala räkningar!

Ekonomin i detta land

Man blir illamående när man tänker på hur mycket räntorna gått upp på slutet. För oss med stora lån (läs:huslån) blir det lika fina överraskningar varje gång lånen skall dras. För varje månad blir det bara dyrare och dyrare att betala sina lån. Förr var det liksom så roligt att det blev billigare och billigare eftersom man amorterar av pengar så man får mindre att betala varje månad. Men nu, nu märks det knappast att man amorterar....  Bläääää!

Inte nog med att man betalar lån för x antal tusingar i månaden - sen ska man ju ta sig till och från jobbet också. Och nu kostar det nästan tusen spänn att tanka fullt bilen!
När man sen tankat bilen fullt så vill man ju rimligtvis fylla upp kylen lite. Men har ni reflekterat över att ost numera är en lyxvara? 75 spänn för en bit ost liksom. Herregud. Jag tycker synd om stora familjer, för det lär ju gå åt en hel del ost där ni.

När jag var på stan och fikade förra veckan såg jag dessutom att det fan i mig kostar nästan 70 spänn att köpa en sallad! Och 20 spänn för en kaffe. Nä fy fan. Man blir mörkrädd när man tänker på hur satans dyrt allting har blivit.

Med risk för att låta som en gammal kärring - men nog var det bättre förr! ;-)

Snart vardag igen...

Snart slut på sköna helgen.
Brorsan har varit hemma och hälsat på i helgen. Han är ganska sällsynt nu för tiden då han bor i Stockholm. Fast nu fick han nog lov att komma upp och kika på nyförvärven i familjen. En kisse och en vovve på en vecka. Det är så häftigt när Nemo och Ville leker med varandra. Det är en skitcool katt! Haha. Nemo är lite hårdhänt på honom ibland, men när det blir för mycket så säger Ville ifrån.

Hilding var jättesnäll idag. Lugn och fin trots en helt ny väg. Han blev lite rädd och skulle inte gå över järnvägen för solen bländade på rälsen, men tillslut fick han  lite hjälp och då gick han. När vi nästan var hemma fick han dock nåt ryck och blev skiträdd för något. Han tänkte vända men började istället backa som en tok. Han tog verkligen sats bakåt. Så J fick leda honom förbi annars hade det nog kunna hänt vad som helst. Men annars var det en snäll totto.

Om en halvtimme är det dags för Mord i sinnet igen. Jippie! Jag har precis avverkat ett avsnitt av 90210 så jag ska göra lite nytta denna halvtimme innan det blir tv igen.

Ha en trevlig kväll!

Ett kärt återseende

Igår fick vi besök från Värmland. Det var hur skoj som helst! Det besöket kan jag dessutom tacka min blogg för. Det var Fia som fick återse sin drömprins efter 17 års tid. Hon åkte med sin familj upp hit för att få träffa vår Reveljen, som en gång i tiden var hennes sköthäst. Jag förstår henne verkligen, jag hade åkt över hela världen om jag kunde, för att få träffa Watte eller Guinness igen. Nu är det ju tyvärr inte så lätt för mig, då mina kära vänner finns i himmelen. :-( Men jag vet att vi en dag kommer att träffa varandra igen.
Hur som helst var det jättetrevligt att träffa Fia och hennes familj. De var supertrevliga! Så vi hoppas såklart de kommer hit och hälsar på igen!

Alltså, nog för att jag och ♥ brukar ha en väldigt otur med mycket (speciellt hästarna), men när vi är totalt blacka så har vi alltid blivit räddade i sista sekunden. Nu hade vi verkligen inte en krona kvar till löning, men som av ett under trillade det in nästa 10k extra så här lagom i den tomma plånboken. Halleluja. Tänk så glad man kan bli av pengar. Vad var det för jävla idiot som myntade ordspråket : "Pengar gör ingen lycklig"?? Med största sannolikhet nån som hade mycket pengar. För pengar - det gör verkligen en lycklig! Herregud, hade jag haft pengar, och kunnat göra vad jag ville , då hade jag varit en jäkligt lycklig människa! Tänk så mycket jag vill göra, som hade varit möjligt om jag hade haft pengar.

Pengar gör mig lycklig iallafall! Och säkerligen alla er som läser denna blogg. ;-)

Kent Knutsson, som tränar en hel drös med bra hästar sa något riktigt klokt läste jag nyss. Så här sa han gällande träning av travare.
"Hård träning?
- Det där är en klyscha. Folk säger: "Du som tränar så hårt". Hur vet dom det? Det är just det som jag inte gör. Jag vet var gränserna går. Givetvis måste man träna för att bli bra, men känner man inte gränserna kan det lätt bli överträning och skador. Det skulle vara trångt på toppen om det bara var träna hårt som var lösning".  (atg.se 2008-09-21)

Tänk vad många det är som tror att hård träning är nyckeln till framgång. Det finns så många hästar som skulle blivit så bra om de inte tränades så hårt som de gör. Men det förstår inte vissa. Låt hästen ha kul, trivas och må bra. Det kan mycket väl vara en nyckel som passar i till många dörrar. Bra många fler än hård träning iallafall.
Jag själv å andra sidan, behöver nog vända på det, och träna liiiite hårdare än jag gör haha.

Tårar

Jag har nyss avverkat ytterligare ett avsnitt av One Tree Hill. Detta var nog det sorgligaste jag sett. Det gör ont i hela själen och det var svårt att inte gråta.... Tänk att det man ser kan beröra en så hemskt även fast man vet att det är fiktion. Men det är ju exempel på vad som kan hända i livet, och man blir dessutom så "nära" karaktärerna i serien när man följer den. Det gör att allt som händer är ganska lätt att applicera på sig själv. Vi har alla varit med om kärlek, sorg, lycka, tragedier, och allt annat som skildras i olika filmer och program.
Nej, usch, det var ett väldigt jobbigt avsnitt, men ack så bra.

Roligt med dagen var att jag träffade Linda idag som jag inte träffat på evigheter. Inte undra på att vi satt och fikade i nästan TRE timmar nere på stan idag. Haha. Tiden går fort när man har roligt och massor att prata om. Vi får hoppas det inte går alltför länge innan vi träffas igen.

Nej, nu är det alldeles för sent för att vara vardag och jobbdag i morgon....

Natti!

Körtur i kylan

Nu är jag nyss inkommen från skogen och fy fan vad kallt det är! Jag skojar inte om jag säger att jag faktiskt saknade vantar, täckjacka och täckbyxor!! Men man lär ju vänja sig, för det lär knappast bli varmare.
Vad jag inte fattar är hur det kan vara så mycket knott ute trots kylan. De verkar inte alls vilja försvinna.
Hilding var duktig idag, pigg som en jag vet inte vad..... tittig och virrig men som sagt, duktig. Jag stör mig dock på hans rörelsemönster. Jag är verkligen nojig när det gäller hästars rörelsemönster. Jag gillar INTE när hästen rör sig osymmetriskt. Det betyder att allt inte är som det ska och det är det förmodligen fortfarande inte vad gäller H. Det kommer ta lång tid, om det ens blir bra. Vid strechingen har han blivit mycket duktigare. Han protesterade en hel del vid vänster bak men när han väl lät mig göra, då kändes han mycket finare än han brukar.


Fy fan vad fattig man är då. Helt sjukt. Fattar inte hur vi ska klara oss till löning. Urk... Det är nog inte ens möjligt tror jag.

Men nåja, ikväll är det iaf mycket bra på tv! Jippie! En kväll i soffan!

Hoppas ni också får en skön kväll!

Äntligen!

Ja äntligen har jag och Helene fått tummen ut och träffats. Det var så himla länge sen sedan. Tänk så tiden går fort. Men ändå känns det som det var igår vi träffades. Fast det var det ju inte, det var säkert nästan ett år sen och ändå bor vi i samma "stad". Herregud. Fast vi har ju pratat och vi har nog alltid vetat var vi har varandra ändå. ♥
Fast nu blir det ändring på det! Nu ska vi skärpa oss och träffas lite mer. NICE!

Nu har jag suttit och rättat texter så mina ögon nästan blöder. Jag är redo för sängen tror jag. Ska bara vika in lite tvätt först. Herregud. När jag tvättar alltså, då kan jag vika tvätten och sen lägga allt i en hög. Sen tvättar jag igen och sen när det torkat, ja då fyller jag på högen igen. Inte fan lägger jag in det i garderoben inte. En av anledningarna kan ju vara att det inte får plats......  måste verkligen rensa nån dag. Men smart att tvätta och låta allt ligga framme så där. Då måste man ju nästan tvätta det igen sen eftersom skiten dammar igen haha.

Nej. Dags att göra nytta.

Sov gott foks!

Ville Valo

Ja, Ville Valo är ju den man som katten Ville är döpt efter. Och det är verkligen en gudomligt söt krabat. HERREGUUUUD, hur kan kattungar vara så söta? Man börjar ju nästan grina, så söta är dem. Han for runt som en skottspole där och visste inte nå vilken sak han skulle leka med först. Mycket fin var han också katten, inte gul, utan mer röd, jättesvårt att säga vad färgen heter. Fast den heter ju iof tabby. Som en blandning mellan brun/röd/gul. Såååå fin!

Så här trött blev man efter att ha busat runt i sitt nya hem:







Det bjöds också på superdupergod mat hos mamsen och papsen. Fläskfilé med mammas goda sås, och så ris till det. Åh, jag skulle kunnat äta tills i morgon om det vore så.

Turen med Hilding-boy var så mysig idag. Lite kallt var det, men jag hade en häst som skötte sig exemplariskt. Nåja, i allafall när han väl kommit ut ur stallet. När man selar pållen är det verkligen ingen trevlig prick. Men när allt är klart och vi går iväg är han en prins igen.

Nej hörrni, nu är det bara 30 minuter kvar tills Mord i sinnet börjar! Åh vad jag har saknat Dr Tony Hill!

Pain killers

Jag hoppas jag ite blir tablettmissbrukare nu. Hehe.
Min arm dödar mig långsamt och jag drar mig verkligen för att åka på vårdcentralen. De gör ju iaf inte ett skit. Så jag ska prova att se om jag kan få bort det som jag tror är en inflammation. När jag tog naproxen igår hjälpte det inte, men sen innan jag lade mig tog jag två pronaxen och en ipren istället, så när jag vaknade imorse var det inte så farligt. Nu känner jag dock att smärtan är på väg tillbaka så jag ska ta samma kombination igen.
Pronaxen är bra till mycket - bara så ni vet.
Det är i princip det enda som hjälper när jag har migrän. Såvida man tar dem i tid - annars hjälper inget.

I dag ska det bli tillökning på vår lilla väg! En liten Ville kommer att bosätta sig hos mam och pap. En liten gul söt kissekatt. Bilder på denne kommer senare. Han ska hämtas runt 14-tiden idag har jag fått nys om.

Nu: ut och hämta hö, sedan köra tottona.

Promenad

Nu har vi nyss varit ute på en promenad med Hilding. Vi var upp till järnvägen och mötte stora blå tåget. Det gick jättebra! Det var lite steppning men med tanke på att vi var så nära, utan tussar och att det var första gången H såg det, så skötte han sig toppen!
Men känner verkligen att det är höst, för trots att solen sken så saknade man nästan mössa och vantar - så kallt var det i luften.

♥ är och handlar lite, för de småslantar vi har kvar denna månad. Jag verkligen längtar tills han kommer hem med min GEISHA........

Tills dess - lite städning!

Travet gick förresten åt pipan idag.... en del drag satt, men min sista spik gjorde det inte tyvärr.

V75

Dags för veckans tippning. Jag tippar ju V75 varje vecka åt pappsens företag. Vi är 7 stycken som är med och från början tippade alla varsin vecka. Dock visade jag ju ganska omgående, som enda tjejen i gänget, var skåpet skulle stå. :-) Så nu är det bara jag som tippar - varje vecka. Det gör ju i och för sig att man får ta mer skit också, eftersom man inte kan få pengar varje vecka liksom. Nu har det blivit många rätt de senaste veckorna, men idag ser det svårt ut.

Dude Kemp i all ära men kort distans är faktiskt inte hans bästa gebit alls. Dessutom finns det en hel del härliga sprinters med i loppet. Att det är open strech gör inte heller att favoriten känns så klar som 81% av tipparna tycks tro.
Gammelräven Eternal är en sprinter som dessutom alltid är på topp på sensommar/höstkanten. Ett långskott - jag vet, men det vore ju fint om den satt. Annars hoppas jag på att Johnny Muscles kanske ändå hamnar bra till. Pippiwhitestockings - nja, kapaciteten finns ju verkligen, då hon gått överlägsna tider i gänget, men viljan? Hur är det med den egentligen? Den finns nog inte riktigt kvar, och så gör inte heller Pippi på mitt system.

Ryan Trot i sjunde avdelningen tar säkert ledningen. Sedan släpper han och tar dem via open strech. Det är min förhoppning. ;-)

Hur bra styr Björn Karlsson Keik Jo?
Sen hoppas jag att Ankis (Hildings uppfödare) brorsa gör sin plikt med Regent Royal i guld. Det kan gå.

Nåja, den som lever får se.

Nu ska jag först och främst ut och ta hand om mina egna små (och stora) köttbullar till stjärnor.
De har äntligen fått på sig skor nu efter att jag till slut fick tag i en hovis som inte var på älgjakt ;-)


Onda armet

Alltså, jag har så nedrans ont i armen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.
Det började i måndags och jag har liksom ingen aaaning om vad jag har gjort. Det känns ungefär som en grym växtvärk eller en molande migrän - fast i hela armen. Från överarmen ner till handleden. Det enda jag kan tänka mig att det skulle kunna bero på är att jag numer sitter vid min laptop på jobbet (istället för en stationär dator). Det är det enda jag gjort som är annorlunda. Herregud, jag har inte ens fått ont av att lassa flera ton hö, att köra häst, att mocka skit eller någonting. Men NU. Nu har jag tydligen passerat någon gräns som inte var bra....
Jag tänkte prova äta lite naproxen ett par dagar för att se om det blir bättre. Det kanske är någon inflammation som går över om man knaprar lite antiinflammatoriskt. Annars vet i sjutton alltså.....

Igår såg jag tre avsnitt av nya 90210, dvs uppföljaren till Beverly Hills 90210. Det är några från gamla serien med men nu handlar det mest om nya ungdomar i Beverly Hills High. Det var faktiskt jättebra! Gillar ni OC, OTH eller Gossip Girl mm så gillar ni garanterat denna.

Nä, nu är det dags att göra lite nytta. Vi hörs!

Vacker morgon

Vissa mornar får man verkligen se den allra vackraste sidan av naturen inpå knuten.
Så här såg det ut vid vårt äppelträd i morse :) En fin rådjursfamilj.







One Tree Hill Säsong 6!

Åhhhhh, jag är helt upprymd och mitt inne i ett lyckorus just nu!
Hela kroppen bubblar! Gahhhhh

Gissa varför?

Jo - jag har just fått sett One Tree Hill och första avsnittet i säsong 6. SOM jag väntat på det.... Äntligen!!
Åhhh..... jag vet ju att det finns folk som läser här som ser OTH så jag ska inte vara elak och köra någon spoiler, men det var bara såååå BRA! Den dagen de slutar göra den här serien kommer jag avlida.


Blogg som förenar

Det är en liten värld vi lever i och den har blivit mer tillgänglig för oss alla i samband med internet.
Till och med bloggarna har hjälpt till att skapa många nya kontakter människor emellan.

Just nu är jag enormt glad för min blogg. För den har bidragit till stor lycka. :)
Jag skrev ett inlägg för ungefär ett år sedan, om vår trotjänare Reveljen. Det gjorde att han blev hittad av två personer som letat efter honom länge. Den ena tjejen skötte om R innan vi köpte honom och hon var en av de tjejer jag minns var med, och tog farväl av R när vi åkte hem med honom. Det var 17 år sedan!! 17 år! Det är jädrigt lång tid det.
Reveljen var hennes prins och nu har hon hittat honom igen. Det är ofattbart. Så nu kommer hon att komma hit och hälsa på honom!
Igår fick jag även en ny kommentar i det inlägget. Det var från en som faktiskt hade ägt Reveljen som unghäst! Alltså över 20 år sedan, och än idag minns hon honom som den snällaste hästen hon träffat. Hon "gogglade" på hans namn, och hittade inlägget på min blogg. Det gjorde att vi dessutom fick veta mer om vår R än vad vi visste innan. Det är helt sjukt egentligen.

Samtidigt som allt detta läste jag nyss en insändare i vår lokala tidning. Det handlade om hur mycket skada en blogg kan orsaka. Där figurerar namn, bilder och en massa annat om personer som kanske inte alls samtycker till att vara omnämnda i någon blogg. Det är dock därför jag själv iaf försöker att endast skriva första bokstaven i personens namn. Just för att undvika att trampa någon på tårna. Bilder är ju dock skoj att lägga ut, men å andra sidan blir det mest på hästarna. :)

Summan av allt detta blir att jag ändå tycker bloggar kan ge mycket mer positivt tillbaka och titt som tätt sker små mirakel, som att man tex. återfinner en vän som varit borta ur ens liv alldeles för länge.
Hade jag vetat när jag startade bloggen, att jag skulle kunna bidra till att göra bara EN människa så lycklig som F blev genom att hitta sin drömhäst igen - så hade jag börjat skriva blogg långt tidigare än jag nu gjorde.

Så typiskt!

Åh vad jobbigt det är att vara beroende av andra ibland alltså.
Hilding hade trampat av sig en sko i helgen, och ena bakskon satt i princip bara med en söm. Så då ryckte smarta jag av alla skor eftersom jag ändå skulle sko om honom i veckan. Så nu när jag ringer och ska boka tid, ja då är hovis på älgjakt. Grrr! I två veckor dessutom.....
Jaha, så då ringer jag nästa hovis, han som brukar hjälpa min ordinarie hovis när denne tex är sjukskriven eller något.
Jaha - en telefonsvarare som säger att HAN också har semester i två veckor. Han är bergis på älgjakt han med.....
Till slut får jag tag i en som kanske ev. kan sko - på fredag. Jaha, ja bättre det än ingenting men jag måste verkligen försöka få tag i nån som kan sko tidigare.
Jalla skulle också behövts skos om men nu får han lov att vänta. Jag får slå på den lösa skon lite provisoriskt så länge och hoppas att den håller ett tag.

Fan vad jobbigt det är när saker inte går som man tänkt sig. Och jag vill verkligen inte ha ett långt avbräck i träningen igen.

t.A.T.u

Har verkligen fastnat för denna låt alltså. Har alltid tyckt om t.A.T.u, men denna låt är bara såå jävla bra....
Underbart fin!

30 minutes


Måndag

Så var det måndag igen och ytterligare en vecka ligger framför fötterna.
I dag slutade jag klockan 13.00 vilket är skönt att göra på måndagar. Efter jobbet tog jag en fika hos mamsen eftersom jag var där och gav hästarna middagsmaten. Sen var jag faktiskt hem och sov ett tag haha. Man ska fan inte lägga sig på sängen för var man inte trött innan, så blir man det garanterat då!

Nu har vi ganska nyss ätit en mycket sen middag haha. Falukorv och makkisar funkar alltid när man inte har någon bättre fantasi. Innan hade vi varit på en tur i skogen med Jalla. Han var superduktig och när han travade så kändes det som att den lilla kroppen svävade ovanför marken. Mysgubbe! Det var såå härligt för det var en riktigt fin kväll, vindstilla och varmt. Så hade vi en blodröd himmel ovanför oss. Najs!

Nu ska jag ta och skriva ihop lite saker till morgondagens lektioner sen blir det nog att nanna kudde.

Sov gott! ♣