TGIF!

Fredag igen! Tiden svischar förbi!
I dag fyller J år och jag hoppas att han inte kommer hem alltför sent. Han har varit i Sthlm och jobbat och de hann inte bli klara igår så de fick sova över på Globen hotell. Det var (som vanligt när J och J är borta på jobb) en liiite överförfriskad ♥ som ringde hem igår kväll. De hade varit på bolaget och köpte "lite" öl och whiskey. Hmmm...
När katten är borta... eller...nej, hur blir det då? När råttorna är borta?? ...är katten hemma och har tråkigt...

I morrn blir det 3-rätters, det + en liten sak till får bli min födelsedagspresent till mannen. Han älskar ju min mat så what the heck! Sen kommer "grannarna" också så klart.

Uasch, det var 12.6 grader inne när jag kom hem. Igår kom jag hem kl 19.00 då var det lika kallt. Det är inte roligt att gå ner i källaren och elda och veta att det tar minst en timme innan det blir varm i kåken....

Ha en härlig fredag!

Piggelin!

I går var det sånt där underbart härligt väder igen! Körturen med Hildingen var fantastisk! Men det var en myyycket pigg Hilding!! Vi skulle mest skritta och det var ett jäkla driv i steget må jag säga. Han blev till och med svettig! Kan bero på att han stått i 5 dagar eller att han börjat äta lucern... eller att vi mötte en nordis-pingla det första vi gjorde så det blev kvastning på hög nivå. Eller så var det bara vårkänslor mitt i januari ;-)

Hilding har ont i sitt ena öra. Han har såna där vita prickar där och nu verkar det som att de börjar besvära honom. Han är väldigt vrång när man ska sätta på grimman så vi har lånat Grällis grimma som är några storlekar större. Och det stör verkligen Hilding för han har aldrig varit dum att tränsa eller nåt sånt förr. Han är inte dum nu heller, men han drar åt sig huvudet och rycker när man ska trä över högra örat. Jag håller på och behandlar örat lite men det verkar inte bli bättre, så vi får se om vi hittar på nån lösning. Vita prickarna ska ju inte göra ont enligt veterinären men dessa har då börjat göra det... Lindblom har tydligen nån salva han säger ska hjälpa mot dessa prickar så vi ska nog testa den om det finns nån burk kvar.

Nej, nu blir det lite wok-lunch och sen en körtur i det fina vädret! (Nyss snöade det de största snöflingor jag någonsin sett! Men nu är solen framme som utlovat!)




2011

Ja, nu är det 2011 - nytt år, nya möjligheter.
2010 var ett skitår måste jag säga och jag hoppas verkligen att detta år blir ett bra år!

Tyvärr har året börjat lite halvtaskigt med att jag gått och gjort mig själv illa. Jag vred knäet rejält år led i onsdags och det gjorde OOOOOONNNT!!!!!! Det var så sjukt som att jag stod i hallen, tog ett steg bakåt och råkade trampa på J:s fot. Eller jag hann inte ens sätt ner benet. Pang sa det bara. Det tog en halvtimme innan jag ens kunde ta mig upp från golvet. Jävla SKITKNÄ!!!!!! Jag verkligen HATAR det. Smärtan går inte att beskriva i ord för den som inte varit med om det och det värsta är att det kan hända NÄR som helst, VAR som helst. Mitt livs största rädsla är att det ska hända när jag är ensam, och att knäet då inte åker tillbaka av sig självt. Då är det kört.

Skadad och svullen (för nog ett bra tag framöver) lyckades jag iaf med viss hjälp ta mig ut och köra häst igår och det var underbart!!







Det var SOL och "normal" temperatur. Men satan vad snö det har kommit! Det får räcka nu! J har varit ute och kört snö hela helgen! Och det kommer bara mer och mer... Vi får se om vi lyckas fortsätta hålla rent vägarna eller om Kung Bore till slut vinner slaget.
Idag vräkte det ner och var dessutom -17 grader hela dagen så det har varit en innesittardag.
Tittade på trav från Jägers och där var vädergudarna också riktigt elaka. Ta några decci snö som börjat smälta och lägg därtill lite regn. Det var den lerigaste bana jag sett och det tog ett bra tag innan de fick den körbar....

Nu ska jag återgå till min turnering och hoppas att jag vinna lite hjälp till räkningarna denna (dyra) månad! Det är hö, havre, kli, spån, hovis och dessutom måste tänderna fixas på Jallan! *suck*
Och ja, det var bara notan för hästarna denna månad....
Må Mammon vara med mig så jag kan få lite slantar! ;-)