Skandal?

Hallå i skogen!
Känner mig så förbannad just nu!
Jag gick vidare till final i Xpokertalent då jag blev en av 14 bästa. Jaha. Vad bra kanske man kan tycka.  För det första sköt anmälningsdagen fram hela tiden för att locka så mkt folk som möjligt. Och då var det så att alla skulle få $10 var och de TIO som fövaltade dessa bäst skulle gå vidare till final i Sthlm. Sen ändrades detta! Och att man skulle få en andra chans genom att spela så mkt som möjligt på den här siten.
Hur som helst så skulle detta bli klart i Söndags, men när Söndagen kom så hade dom skjutit UPP det! Och man skulle få spela ända tills Torsdag. Sen när Fredagen kom hade vi inte hört ett knyst om vilka som gått vidare. Jag åkte hemifrån vid 17.00 och hade inte fått ett mail. När jag sen kommer hem mitt i natten, DÅ har jag fått, om att vi ska vara i Sthlm kl 9.00 redan dagen efter!!! VAD?!
Det gick inte att nå någon för det fanns inte ett nummer utlagt ens. SKANDAL. Och vad förväntar dom sig? Att alla ska kunna befinna sig i Hägersten den tiden?! Jag bor 30 mil bort liksom, och jag är säkerligen inte den som kommer längst bortifrån.

Ja det hela ledde till att jag helt enkelt inte KUNDE komma. Jag har mailat support och alltmöjligt , och fick tillslut svar från support om att de tyckte killen som höll i detta skött det under all kritik, och att han borde förstått att folk inte kunde komma med så kort varsel.
De lämnade ut hans mobilnummer och sa att de tyckte jag skulle kontakta honom och kräva kompensation. Borde fan göra det....
Men dom höll med om att det fanns väl eg. ingen kompensation som kunde hjälpa....
Så jag vet inte jag, om jag ska kontakta honom eller inte.....

Igår var vi alltså på julfest, vilket egentligen var en flop. Dålig mat och service, så nästa år skulle dom ha festen nånannanstans. Och Jimmy var kanonfull och var allmänt dryg. Så nu har han lovat att inse att han faktiskt inte klarar av att hantera Whiskey.

Jalla har jag också kört nu för första gången. Han var väldigt spänd när jag skulle sela och sätta på svanskappa...stackaren. Taktade också genom nästan hela turen, men skötte sig jättefint, gick först och allting vågade han :-)
Han blev dock sjöblöt av lite skritt, förhoppningsvis för han stått så länge, och har tjockpäls i 7+grader.....men vi får se hur det går nästa gång. Han har ju stått i Boden och inte sett såååå mycket. Det märktes när vi mötte en cyklist. Då fick han lova att stanna och bajsa och kolla vad det där var för skum människa med två hjul som ben. Den såg ut som att den skulle äta upp honom juh!

Nåväl....

Shit alltså!!!

Jag är helt uppe i varv nu, och har varit ända sen i natt!
Var med i Nordic Bets största pokerturnering som går en gång i månaden och kom 6a av 2088 deltagare!! :-) Inte mindre än 70 000 extra till jul blev det. OM det behövdes bland alla räkningar och allt elände!

Så turneringen var slut för mig vid 03.30 imorse. DÅ kunde väl inte jag sova heller! Jimmy gick till jobbet kl 04.00 efter att redan varit uppe ett bra tag och följt min turnering. Jag har inte sovit en timme i natt och imorse började telefonen ringa kl 8. *SUCK* Många grattisar. Jag hade en liten supporterklubb som stöttade mig genom natten så dom lär väl ha skvallrat kanske :-)

Nåväl, jag har fått mkt  gjort idag iallfall. Varit ute och kört gamlingen som sällskap när mamma var ute med sin nya häst. Det gick bra, men mammas nya - Oliver var lite pigg. Allt flöt på fint dock.
Vid 17 tiden kom jag på at jag inte ÄTIT på hela dagen, så Jimmy fick åka iväg och köpa mat. Va sjutton! Det kan man väl unna sig trots att det är Måndag, om man vunnit lite fina slantar. Måste ju FIRA!

Sen var jag som en galning och fick lov att skotta in massa ved för att ha nånstans att göra av min överskottsenergi. Shit! Om man blir så här pigg av att inte sova på ett dygn, då borde jag vara uppe jämt!

Antar att jag kommer somna som en klubbad säl efter Prison Break. För ja, idag blir det TV för hela slanten. Ingen poker.

Imorgon ska jag iallfall ut och köra Jalla för första gången. Skulle blitt idag, men det blev ju så himla rörigt allting, så vi hann bara en vända innan det blev mörkt.

Nu ska jag kika i kattenslilla blogg, sen ska jag ut och natta mina tottisar :-)