Sommar på väg!

Nu är det rejält grönt ute! Var kom det ifrån?

Maj månad... den absolut värsta månaden av alla för oss som tillhör yrket lärare. ALLT ska göras nu när det börjar närma sig slutet av läsåret. Det är mängder att rätta, kompletteringar som ska sättas ihop, rester som ska göras  -  bokslut för alla klasser med andra ord. Förvirringen är total om man säger så.
Men snart...snart.

Hilding har fått gå ut i stor hage igen. Han blev sååå lycklig, lille plutten. Men ojoj vad han vill ut nu. Han har ju stått i över SEX veckor!! Stackaren har tappat nästan allt i muskelväg och han ser så tanig ut bäbisen. Det kommer bli halabaloo och köra honom igen vill jag lova.  Snart!

Hildings återbesök

I dag var vi på återbesök hos veterinären. Hildings kota var 100%-ig men knäet var endast 70%-igt läkt. Så det belv ytterligare en behandling med kortison och tuppkam och sedan två veckors hage innan vi kan sätta igång långsamt igen.
FAN!
Jag vill ju köra! Nu kommer hela sommaren att gå åt utan att det blir någon start igen. Jag blir så less. Nåja, huvudsaken är att Hilding blir bra och att han inte lider av någon permanent skada i sitt knä. Han är ju ändå behandlad där några gånger. Snälla bli bra!
Fan vad tröstlöst med 6 veckors vila inför bästa tiden.... *snyft*

Tandis igen

Idag var det dags för mitt andra tandläkarbesök inom loppet av en vecka. Nu är alla fyra hålen lagade och återstår gör bara hålet som lämnas i min plånbok.
Imorgon utökas hålet ytterligare eftersom det är dags för Hildings återbesök hos veterinären. Nu håller vi tummarna för att han inte behöver någon mer behandling utan är "fit for fight". Vi ska också kolla upp hans otäcka sår givetvis.

Nästa projekt att jaga rätt på är pallkragar. Jag ska nämligen vara huslig och plantera mina egna grönsaker i år hade jag tänkt! Och pallkragar är ju perfekta som de är! Min tanke är att odla lite olika sorters sallad, tomater, kryddor och kanske ev. även potatis. Vi får väl se hur det blir med det.
En annan försöker ju sig på detta IRL (på riktigt)isället för att sitta klistrat fram FARM *host* VILLE! (Nu tar vissa åt sig, jag vet...hihi) För er som på något sätt lyckats undgå att höra talas om Farmville så kan jag tala om att det är en sida på Internet där man fiktivt sköter om en bondgård!! Dvs, man sköter djur och odlar grönsaker, fast med tecknade figurer. No shit. Man kan ju göra alltin nu för tiden. Snart slipper man leva helt på riktigt, allting kommer att skötas fiktivt via Internet.

Nåväl, jag ska inte fortsäta mopsa mig så här. Jag kommer tillbaka och är kaxig när jag verkligen HAR skaffat mina pallkragar. Om det blir före september.

So long!

Söndag

Idag är det söndag och snart väntar en kort vecka! Bara tre arbetsdagar! Eller två och en halv, eftersom onsdagar är min glassigaste dag gå jag slutar 11.30. Jiho! Hoppas på fint väder och en frisk Hilding så vi kan sätta igång lite lätt. Nu vill man ju träääna!!
Igår fick parveln gå ut i sin stora hage och OM han blev lycklig och mallig! Åh, han travade runt som en hövding med svansen i vädret. Runt runt runt, inte särskilt fort utan mer för att visa sin stolthet. Hihi.

Earnie är såld. Mamma kunde ju tyvärr inte ha en häst som honom nu då hennes knä aldrig blir bättre. Ena korsbandet är ju helt borta och till råga på allt har det blivit en ond cirkel med ont i både höfer och ena foten. Stackars mamma. Nu får vi hoppas att hon hittar någon bra häst som är lugn och trygg att både rida och köra.



Här kommer lite fler bilder :

Grällisgubben - blir så mörk när han tappar sin vinterpäls


Nemo som bäbis:








NEMO - nu:




Nu - åter till söndagsstädningen!



Hejsan svejsan!

Ja, jag vet, jag är verkligen skitdålig på att uppdatera bloggen. Inte hinner jag nu heller.
Dags att bege sig till familjen "next door", brorsan ska bjuda på Oxfilé med hasselbackspotatis och pepparsås. YUMMIE!!!

Idag öppnar vi så Hilding får gå stor hage igen. Han far runt som en BLÅDÅRE på sin plätt! Två skor avtrampade och såret på bakbenet verkar svårläkt (tro fan så som den där misshandlar sig själv och sina sår). Benet är inte lika svullet längre iaf så det är skönt. Håll alla tummar för att olyckskorpen pallar att gå i stor hage utan att skada sig själv ännu mer nu.... *gulp*