Fram skillnad

 

Kommentarer
Postat av: monica

Ja o de är första gången de händer henne.. men de var dom där rikspuckona i stallet som gjorde så hon blev rädd o hoppade till, hade dom inte gjort de hade jag haft en frisk häst nu o vart någr tusen rikare.. nä fy jag är såå less på alla i stallet så jag kan spy...

Postat av: monica

jaa va glad att du har eget stall. kan lova att jag retar och irriterar mej rätt mkt på de andra, alla är vi iofs olika o tkr olika om saker, men gu så skönt de hade vart o stått själv.... Jag vill oxå ha eget stall.

2013-03-27 @ 22:57:14
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: monica

aha de har jag aldrig hört talas om. fick en flaska av henne igår som heter Sentrx Sårspray, har bara testat den o haft på den 3 ggr.. sök o läs. En arbetskompis rekommenderade kollodialt silver oxå, och de har jag läst mkt om o folk rekommenderar de varmt. Tacksam för alla tips så klart o värt att testa allt, fast kanske inte så bra o blanda för då vet man ju inte till slut vilket de var som var de bästa :) men hittar du flaskan testar jag gärna :)

2013-03-29 @ 21:02:34
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: monica

jaha men den verkar ju vara en dundersalva då :)
sprayen verkar oxå va bra, men ack så dyr, är glad jag fick den :)

2013-03-30 @ 17:25:26
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: monica

Åh jag tar den gärna o testar hon har rätt mkt(i mina ögon) svallkött på ett ställe, skulle va skoj o testa o se då, de gör de de gör, tror inte de spelar nån roll om den är "gammal".
vilken tid ska du hitåt då? jag jobbar fredag, men de går ju o lösa har ju inte långt o åka.....

2013-04-03 @ 16:36:00
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: monica

Ja de var riktigt läskigt, tur man har en säkerhetsrem iaf. Nu har jag vart på XL bygg o fixat nya bultar eller va man kallar de där de ska sättas fast på vagnen. Är inte en remselevagn skalmarna är för korta, men fick den begagnad så kan ju hända fästena är utbytta. Men nu är de bara o köra igen ska skruva på dom senare..

Japp jag fortsätter o badda. Såret är ju inte öppet så att de blöder o varar men fattas lixom lite kött över vissa ställen, men hon ömmar inte o inge halt så jag tror inte de är nå problem o fortsätta köra på o efter ett tag öka på o våga börja trava.. tror inte de spricker upp..

2013-04-11 @ 12:26:00
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: monica

Nja alltså mitt fäste på vagnen finns bara i ett läge så att säga, på sulken är fästet längre o går att ändra mer men på träningsvagnen så är de en bult dragen som man ska fästa selen i, de var den som gått av, eller nå borta var den hursomhelst... Men bara på vänster sida tack o lov.

2013-04-11 @ 23:21:06
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: monica

Jaa de känns grymt så skönt o visa alla som inte tror på oss att hon kan :)
Tack tack =)

2013-05-05 @ 22:20:27
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: Linda Karlfeldt

Hej! Försökt hitta ett sätt att kontakta dig då jag läst att du haft flera hästar med allvarliga knäskador. Har tills på tisdag på mig att bli lite klokare och lära mig av andras erfarenheter kring menisk- och ledbandsskador i bakknän. Då ska min häst nämligen artroskoperas då det är uppenbart att det är något fel på bakknät och sprutbehandling ej hjälpt.
Undrar hur det gått för dina hästar med knäskador? Lyckades du rehabilitera dom och i så fall hur?
Vill ha på fötterna inför evt beslut.
Om du vill svara så är du välkommen att skriva på [email protected] eller messa/ringa på 0701-767753 Jag kan ringa tillbaka.
MVH/ Linda Karlfeldt

2013-06-15 @ 12:50:58
Postat av: monica

Haha ja jag vet, jag hatar detta regnande. Idag har de vart mindre med regn och i em måste jag ut med jullan, den andra är väll inte lika viktigt, men samtidigt vill man ju komma igång också. SÅ nu hoppas jag på uppehåll, regna kan de göra inatt när jag sover ;)

2013-10-23 @ 13:30:07
URL: http://monkizzen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback