Lördag

Näst sista semesterdagen börjar lida mot sitt slut. I morgon är det "same procedure as every Sunday" ungefär. Tillbaka till jobbet på måndag och så var det 10 månader kvar till nästa semester. Ska man finna nåt positivt med att jobba är det väl att man får lite bättre struktur på tillvaron i alla fall.

Idag var det full rulle på loppisen. Nu har vi ju också ett helt rum med hästgrejor, både trav och rid, och det har varit massor med folk som kommit. Skoj! Kännas skönt att ha fått ordning på allting också, när det varit så mycket hästgrejor som legat överallt.

Stygges öga börjar bli bättre nu. Han hade ju "skalat av" en bit av hornhinnan då han måste ha kliat sig på nåt olämpligt. Så nu har han fått salva för det. Nu kan han ha ögat helt öppet och det börjar se fint ut igen.

Kommentarer
Postat av: Monica

Jaa hon fick verkligen ett perfekt lopp:) dom smög med, precis som jag sa åt honom o köra.. bara hoppas de har lossnat nu..

Ja rutiner är skönt, även om de är gott o vara ledig oxå, men man är snabbt inne i jobbet igen, de som kan kännas tungt är att klockan ringer och man Måste kliva ur den varma sköna sängen..

Hade en kompis som skicka sms idag och undrade om jag ville me på loppisen i Nusnäs, antar att de var till din hon skulle åka, tyvärr kunde jag inte följa eftersom jag jobbat hela dagen..

Postat av: Monica

Ja verkligen.. vissa proffs kuskar kan ju vara så stroppiga, man har ju hört en o annan historia :/

ja de stämmer bra de, de var hon :) kul att hon hitta lite saker då :)

2012-08-12 @ 22:58:37
URL: http://monkizzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback