Laddad Stygge!

Måndag kväll och en ny vecka har börjat. Nästa vecka har eleverna höstlov och då får vi lärare "andas" lite. Två dagars ledighet får vi också, välbehövligt. Förhoppningsvis kan vi använda en av de dagarna till att starta med Styggen!

Stygge har skrittats nu sedan behandlingen i onsdags. Nåt har hänt för det är en tokladdad Stygge. Han är alltid super duper snäll att köra även om man skrittar och så även idag, till de sista två kilometrarna. När vi väg på väg till rakbanan och skulle passera den på vägen hem tyckte Stygge att vi skrittat nog. På en rakbana ska man TRAVA, that's it. Alternativet fanns inte ens eftersom vi hade sällskap som endast skulle skrittas. Så det blev en lite halvsur Stygge som tillslut surknep en del och var allmänt irriterad. Cykelsällskapet fick agera slagpåse du Stygge tjurade rejält på den stackars J på cykel , haha. Vi kunde inte annat än skratta. Stygge GJORDE ju inget även om man klart såg att det var onda tankar som rörde sig i huvuvdet.
Igår var vi ute och joggade, och knappt det gick på rakan, han ville springa foooooort! Tro om totton börjar komma i rejäl form eller om han bara tycker att det var lite väääääl länge sen vi sprang på. Nu får han nog vila två dagar så kör vi igen på torsdag. Detta var tredje dagen i rad han var ut men intervaller blir det inte förrän på lördag.
Skönt är också att han haft GOD aptit på slutet.

Imorgon väntar lyxlunch med Linda. Det blir tre-rätters på HR-restaurangen och det är liksom all lyx man bara kan tänka sig. Endast 95 spänn! Yummie!

Imorgon ska Hilding ridas igen också. Håller tummarna för att det går bra!

God natt!

Kommentarer
Postat av: monica

Jaa jag ska klara detta med och inte röka :)

Grattis föresten till en fin start senast, kul:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback