Piggelin!

I går var det sånt där underbart härligt väder igen! Körturen med Hildingen var fantastisk! Men det var en myyycket pigg Hilding!! Vi skulle mest skritta och det var ett jäkla driv i steget må jag säga. Han blev till och med svettig! Kan bero på att han stått i 5 dagar eller att han börjat äta lucern... eller att vi mötte en nordis-pingla det första vi gjorde så det blev kvastning på hög nivå. Eller så var det bara vårkänslor mitt i januari ;-)

Hilding har ont i sitt ena öra. Han har såna där vita prickar där och nu verkar det som att de börjar besvära honom. Han är väldigt vrång när man ska sätta på grimman så vi har lånat Grällis grimma som är några storlekar större. Och det stör verkligen Hilding för han har aldrig varit dum att tränsa eller nåt sånt förr. Han är inte dum nu heller, men han drar åt sig huvudet och rycker när man ska trä över högra örat. Jag håller på och behandlar örat lite men det verkar inte bli bättre, så vi får se om vi hittar på nån lösning. Vita prickarna ska ju inte göra ont enligt veterinären men dessa har då börjat göra det... Lindblom har tydligen nån salva han säger ska hjälpa mot dessa prickar så vi ska nog testa den om det finns nån burk kvar.

Nej, nu blir det lite wok-lunch och sen en körtur i det fina vädret! (Nyss snöade det de största snöflingor jag någonsin sett! Men nu är solen framme som utlovat!)




Kommentarer
Postat av: m'

sv;

åh, tack så mycket! :D gjort idag?

Postat av: Svärmor

Åh, hoppas det blir bra med örat... Ta det lugnt med ditt knä, hjärtat... Älskar er... A hälsar... puss...

2011-01-18 @ 21:31:45
URL: http://myheartandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback