Inte för att klaga igen...

... men det är bra kallt alltså. Imorse var det -22.2 när jag vaknade. Kan inte förstå hur Orsa kunde ha "endast" -17. Undra om vi bor i ett kallhål...

Vattnet i stallet frös för en vecka sedan och det är rekordtidigt. Det blir en lååååång vinter med att kånka vatten nu. Suck. Annars kan det liksom bli nån propp och sedan tina upp om det blir varmt, men med denna extremkyla så är det stendött resten av vintern.

Imorgon ska vi till ATG-kliniken med H för en koll. Både tänder och ben. Hoppas det inte är några konstigheter, men vi ska kolla nu med tanke på framknäspökerierna i våras. Det känns så där lagom kul att bängla in en stor Hilding och åka iväg i -20 grader, men det får väl gå.
Inte nog med det så åker vi utan en sidobackspegel också. Det var nån JÄVEL som körde av den förra veckan. FY FAN för såna fartidioter. Det kunde ha skett en riktig olycka alltså. J körde redan så långt i diket han kunde och ÄNDÅ lyckades idioten i den mötande bilen krascha vår backspegel. Tror ni han stannade???
Man blir så lack så man vill åka runt hela byn och leta efter en 740/940 utan backspegel!!!!

Nåja, nu blir det stallet!

Kommentarer
Postat av: Monica

ja fy uscha vintertid är de inte kul att träna häst, speciellt inte när de är så kallt =( några minus grader går an.. Hoppas de går bra imorgon med H. Jag åkte ju med A förra veckan och han har inte åkt transport sen dagen jag hämtade honom, men de va inga problem att varken lasta eller köra honom=)

Hmm tråkigt de där med backspegeln. Finns idioter te allt=(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback