Tisdag

Ja, bloggen är inte prio ett nu när det är semester, det märks nog!

I går var vi på måndagstrav och precis när vi skulle till att åka dit så såg vi en liten röd älgkalv (endast några dagar gammal) på åkern bredvid vårt hus. Det är såna gånger man önskar man kunde få en bra bild! Får se om mobilen lyckades med det. Det som var lite oroväckande var att kalven var helt ensam mitt på den stora åkern. Varken mamma eller syskon syntes till. En så liten kalv brukar väl inte vara så långt från sin mamma? Den reste sig när vi åkte förbi, men sen när den såg att faran var över så lade den sig ner igen. Vi får se om den syns till idag.

I helgen var kära svärmor + hennes Anders upp och hälsade på. Vi hade jättetrevligt! Vi trotsade regnet och hann med en massa fastän besöket endast var en eftermiddag/kväll. Hoppas vi ses snart igen!

Hästarna står mest inne i sina stall dagarna i ända. Det är bromsinvasion här och sist vi var ute med Hilding så slutade det med att vi fick vara tre stycken för att sela av honom så fort som möjligt innan han skulle göra något dumt. Det var MASSOR av odjur på honom. Han är verkligen extremt känslig när det gäller broms och det syns, för han får utslag av dem också. Stackars plutten. Så sista turen fick vi även se de berömda bakhovarna i luften. Två gånger studsade han upp med dem, säkerligen för att få bort ohyran. Hildingen vill ju inget illa, men det är tur vi har slaggjord i såna lägen. Han har ju skött sig finfint ändå trots allt.

Idag bär det nog av för att hämtas hö i Orsa. Vi kommer att köpa av nya bönder i år eftersom den vi köpt mest av tidigare har börjat att bete sig väldigt oseriöst. Vi har inte någon lust att sponsra såna människor. Hästarna ska ha bra mat! Det ska bli intressant att se vilka värden det blir på det nya höet. Hoppas det är fint så att hästarna slipper se ut som sju svåra år. Det är ju skönt om man slipper ge dem alltför mycket jox för att de ska se fina ut.

Nåväl!
Ha en trevlig dag i solen mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Love You............. Pussssssssss....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback