Tisdag

Tisdag - och solen är tillbaka!
Igår var det dock skönt att det inte var någon sol för det gjorde läget för en träningstur med Hilding perfekt! Det var en loj och MYCKET snäll kille igår. Han måste ha fyllt magen rejält innan för så där foglig har han inte varit på väääldigt länge. Han tjurade inte ens när svanskappan skulle på! Och DET mina vänner, det är vardag annars.
Han brukar ju tjura och trixa lite när man selar och sätter på vagnen. När man kör är han dock alltid glad och positiv!

Idag är det Hugo Åbergs och jackpot på extra V75.
Kan Torvald Palema förlora? Det känns som att det inte spelar någon roll var han hamnar så länge det inte är dödens. Han har ju spurtat från "omöjliga" lägen förut så även om han hamnar sist i kön borde han klippa till dem på upploppet. Rygg på Commander Crowe i ett angrepp?

Risken för låg utdelning, men det finns en hel del sköna skrällar som bör med på systemet!
V75-1: Maid for tag är toksnabb från start och med en häst struken så KAN hon kanske till och med spetsa från spår långt ut på vingen. Lussuria Grif är svår att sätta in i gänget men blir nog farlig.
V75-2: Tror stenhårt på skräll här. Odessa Santana, Conway ås och Victoria Island har vad som krävs för att skjuta upp värdet på V75. Möjligen även Whiskey Hornline.
V75-3: Utan galopp vinner Raja Mirchi plättlätt. Tack för det - 59% just nu. Galopperar den så tror jag mest på Deuxieme Picsous.
V75-4: Kolgjini och Svanstedt kör mot varandra? Cosette Pontmercy är skrällen som inte tas bort från mitt system.
V75-5: Tvåhästarslopp. Kolgjini tar täten med Sunrise Star, men frågan är om inte American dream ändå vinner?
V75-6: Torvald Palema "kan inte" förlora. Gör han det så gör han det mot Lavec Kronos eller Lisa America men för mig är det Torvald som är stenklar. Lättare motstånd nu när värsta motbudet Brioni har spår 8.
V75-7: Svårlöst. Yarrah Boko kanske bara är bäst? Dock måste Bowling Inferno, Västerbo Paradise och ev spetskandidaten Nelson Derm med. (Vet iof inte om han är startsnabb, men spår 7 i volt gillar vi).

Spännande! Dessutom direktsänt i tv i dag. Härligt!!
Trav, grillning och några Jäger. Det blir fint det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback