Back to work

Jaha, ingen uppesittarkväll ikväll då. I morgon börjar allvaret igen och det känns tungt.
Ungefär lika tungt som att gå upp imorse. Vi hade en innetemperatur på 10.7 grader. Ute var det -31.
Mmmmmmm.....skööööööönt att ta av sig täcket för att mötas av en piskande kyla och en toalettstol med porslinssits. Ett råd - köp INTE en sån om ni ska köpa ny toalett! De är för jävla kalla må jag säga. Särskilt när toan befinner sig inne i ett hus med nästan minusgrader och is på insidan av rutorna. Men men, som jag brukar säga: "Nåja, vi har i alla fall en billig elräkning!"
Efter skräckbesöket på toan var det bara att packa på sig så mycket kläder man kunde och bege sig ut i stallet för att mata hästarna. Hilding med sina dubbla vintertäcken var som en tokig påtänd Stockholmare på mellandagsrea ungefär. Han sprang runt runt runt , sparkade, stegrade, rullade och ja gud vet vad. Det var tur att han inte rev ned hela hagen. Alltså, FATTA överskottsenergin. HUR?! Han får ju inte ens så mycket kraftfoder. Men stackarn var sååå varm under täckena. Men han fick av sig ett i alla fall.

Det sköna med att gå ut till hästarna en morgon med -31 på mätaren är iaf att det känns som himmelriket att komma in sen. Även om det bara är knappa 11 grader inne.


Kommentarer
Postat av: Ann

Jisses gumman,vad kallt ni har... Men,ni MÅSTE fixa varmare inne ju..... Inte bra alls... Och,byt toa-sits... En med ratt-muff.... hahahaha... eller om man skulle kalla det rump-muff.... ;)) Var rädda om er... Love U...

2010-01-07 @ 07:52:19
Postat av: Sandrah

hahahaha, ja vi har tänkt skaffa rump-muff ;-) men då måste vi ju syyy en! Men vilken affärsidé! Ang. kylan inne - ja, ge mig en miljon så ska vi isolera huset och fixa sånt. Men vi får klara oss ett tag till tror jag. KRAM!

2010-01-07 @ 19:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback