Kan inte släppa...

Jag brukar alltid bli djupt emotionellt engagerad i kriminalfall. På något sätt är det lite "kul" att leka hobbydetektiv och spekulera i motiv, händelseförlopp och allt annat som kan leda till att man bildar sig en uppfattning om vem gärningsmannen är och vad som har hänt.

När det gäller fallet Linda Chen så finns det en sak som fällde avgörandet för mig. Jag är numer helt säker på att det var Lindas sambo Mats Alm som begick brottet. Han gjorde ett misstag när han sa vad Linda hade för kläder på sig när hon försvann.

Den sista bild som fångat Linda och Mats är en övervakningskamera i den mataffär paret handlade i under lördagseftermiddagen. På den har Linda på sig en vit tunika och vita tights. Mats Alm säger att det var de kläder hon även hade på sig när hon för sista gången lämnade parets lägenhet för att - klockan 22.00 en lördagkväll- möta en vän.
Det är alltså samma kläder som hon haft på sig hela dagen. En varm augustidag. Hon har haft dem på sig under deras besök i affären, under den flera timmar långa bilresa som M.A hävdar att de varit ute på, och hon har också då enligt honom haft dessa kläder under hela kvällen, under matlagning, middag etc, och ÄVEN när hon går ut.
Har man suttit i en bil en varm sommardag, i FLERA timmar så vill man INTE ha dessa kläder på sig under en utekväll......

HUR många kvinnor går ut en lördagkväll i SAMMA kläder som man har haft på sig hela dagen???
Knäpp iakttagelse kanske, men seriöst - alla ni tjejer som läser detta; hur många av er skulle låta bli att fixa er och byta kläder inför en utekväll en lördag???
Dessutom verkade Linda Chen väldigt mån om sitt utseende också.

Ja. Hon hittades iklädd dessa kläder. Död. Det är klart att M.A måste säga att hon fösvann iklädd dessa. Detta för att hon till 99% försvann under deras gemensamma biltur under lördagseftermiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback