Höstlovsvecka

Det har inte blivit så mycket skrivet här på slutet, jag får skylla på energibrist.
Eleverna har höstlov och vi jobbar ytterligare en dag innan vi får två dagars ledighet. Så skööönt det ska bli!

Mamma har som sagt äntligen hittat en häst som vi får hoppas är en kanonkille. Det verkar så i alla fall. Tyvärr är han inte inkörd, men det kan vi säkert ordna på något vis senare. Det är en 6-årig söt liten korsningsvalack. Han är av okänd härstamning men det syns tydligt att han har både islänning och nordis i sig, kanske fjording också. Han är en fux med lite vita ben och strimbläs. Cold Ear är namnet men eftersom tidigare ägare kallat honom "Örat" så har vi valt att istället kalla hon för "Earnie".

Vakt-Hilding, som istället borde döpas om till någon av Lindgrens elakingar "Tengil" eller "Kato", var helt rabiat första gången Earnie skulle lämna hagen och få hälsa på Hilding. Det gick helt enkelt inte. Hilding tappade totalt omdömet och rusade mot honom med öronen slickade bakåt samt blottade tänder och han verkligen tryckte sig så långt att tråden höll på att gå av. Bara för Hilding hade täcke så kände han inte att det var ström på. Stackars Earnie blev ju livrädd.
Hilding blev så där i somras en gång också, då tandläkaren var här. När Hilding då kommit ut i sin hage och det kom andra hästar hit, som inte hörde till gården, så gjorde han exakt samma sak. Han var arg som ett bi och det var nåde den häst som vistades för nära Hildings hage. Det finns nog ingen som som så starkt hävdar att "mitt hem är min borg", som Mr Hilding gör.
Det där Nevele Pride-blodet gör sig minst sagt påmint ibland haha.
Nu har Hilding accepterat att vi har en ny medlem i familjen och nu håller han noggrann koll på nykomligen och hälsar honom gärna tillbaka med ett gnägg när han varit ut på tur.


Hört talas om Jamie Archer???
Ytterligare en totalt underbart grym talang!! Kolla in det här och känn hur håret reser sig på kroppen!
Sex on fire - James Archer X-factor


Den här killen är också en grym talang!
Danyl Johnson X-factor

Kommentarer
Postat av: Ann

Älskade Älskade djur.... Åhh,vadjag saknar min Cherie-flicka.... Kramis...

2009-10-29 @ 13:56:45
Postat av: Sandrah

Förstår det.... söta Cherie.... det är liksom ett tomrum som aldrig går att ersätta. Varje kärlek som lämnat en har en alldeles egen plats i hjärtat... :( KRAM!

2009-10-29 @ 17:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback