ET-besök

Idag var vår ET här och kollade över både Hilding och Jalla. Han tyckte Hilding  var finare än vad han varit någon gång förut så det var kul! Rund och fin över baken om än lite mycket mage, men det är ju knappast någon hemlighet. Han sa också att om det där såret var orsaken till att han haltade så där mycket så måste det då vara en mycket blödig häst. Och OM han är blödig....Men jag tycker ändå det är skumt att det ska vara så himla hög grad av hälta pga det. Fast om man tänker på hur illa Reveljen mådde när han hade mugg så kan man ju förstå vilken smärta ett litet sår kan orsaka.
Det fanns en låsning som åtgärdades på Hilding men inget större. Så nu får vi avvakta några dagar och se hur allt ter sig.

Jalla hade också en låsning men det fanns inget att anmärka på gällande bogen han haft problem med i stort sett hela tiden. Bra! Däremot höll ju ET med om att hästen (även om han är blank) inte ser klok ut. Utslagen och hårsamlingarna är INTE snygga. Så lite nålar för immunförsvaret sattes också och Jalla njööööööt verkligen. Han är totalt olik Hilding. Den senare kan jag ju inte påstå njuter när nålarna åker i. Efteråt njuter de dock båda två.

Tottisarna fick sen stå inne i några timmar och de tyckte de faktiskt om. Det var alldeles tyyyyyst inne i stallet under hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback