Snart vardag igen...

Snart slut på sköna helgen.
Brorsan har varit hemma och hälsat på i helgen. Han är ganska sällsynt nu för tiden då han bor i Stockholm. Fast nu fick han nog lov att komma upp och kika på nyförvärven i familjen. En kisse och en vovve på en vecka. Det är så häftigt när Nemo och Ville leker med varandra. Det är en skitcool katt! Haha. Nemo är lite hårdhänt på honom ibland, men när det blir för mycket så säger Ville ifrån.

Hilding var jättesnäll idag. Lugn och fin trots en helt ny väg. Han blev lite rädd och skulle inte gå över järnvägen för solen bländade på rälsen, men tillslut fick han  lite hjälp och då gick han. När vi nästan var hemma fick han dock nåt ryck och blev skiträdd för något. Han tänkte vända men började istället backa som en tok. Han tog verkligen sats bakåt. Så J fick leda honom förbi annars hade det nog kunna hänt vad som helst. Men annars var det en snäll totto.

Om en halvtimme är det dags för Mord i sinnet igen. Jippie! Jag har precis avverkat ett avsnitt av 90210 så jag ska göra lite nytta denna halvtimme innan det blir tv igen.

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback