Hilding

Hilding har varit enormt svullen i sitt högra bakben under några dagar nu. Inte ens BoT har hjälpt.
Det började med i samband med att han fick stå inne efter skoningen i onsdags. Detta för att vi alla jobbade. Därför fick hästarna helt enkelt vara inne för enkelhetens skull. För Hilding var detta inte bra. Tänk att lite boxvistelse ska vara så dåligt för hästen. Han som jämt stod på box innan han kom hit. Men utedriften är verkligen en mirakelkur till det mesta.

Hur som helst så tog vi en promenad idag och det gjorde iaf att svullnaden lade sig lite. Så efter promenixen blev det lindor på och sen fick Hilding gå ut i sommarhagen, där det inte är nåt knöligt utan fint underlag. Han rör ju inte på sig så mycket i sin egen hage nu.

Vi kan öppna så Hilding kan gå direkt in i sommarehagen via sin egen hage men denna gång lät vi det vara förstängt där så att han inte alls kom åt att gå där det var knöligt. Tyvärr trodde den stackaren att det (som alltid) var öppet där. Så han brallade iväg i en serie bakutsparkar och i full galopp för att sedan vända längst upp, kasta sig iväg i ytterligare en serie hopp och ta i så marken gungade. Man såg direkt att det skulle gå åt helvete när han styr kosan rakt mot ingången till sin hage - i tron om att den är öppen. För sent såg han att det var stängt så han tvärnitade nån decci före tråden och tog sen ett hopp utan dess like och drog med sig hela staketet. *SUCK' Han blev nog ganska chockad stackaren. Han såg ju allting alldeles för sent. Det hindrade iof inte honom från att fortsätta toka sig när han fick komma tillbaka in i sommarhagen.
Hehe, lille (store) busungen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback