Svar på kommentarer...

...kommer jag lägga på denna sida i fortsättningen för enkelhetens skull :) Dels som sagt för att det blir smidigare och sen för att en del inte har blogg.

Sov så gott med er!

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej. Jo 8 är en bra tid, men med tanke på att jag är där vid halv 7 och fodrar och släpper ut så får ju deras stå och vänta så länge, de var de ja mena att dom skulle kke anpassa sej lite hur vi andra i stallet fodrar om morgnarna. Ari kommer alltid in sent om kvällarna och nu när de är ljusare och varmare kan han få gå ute ända tills kl 21. Det tycker inte jag heller är fel att deras får gå ute länge men de är precis som dom tänker att om hästarna kom ut sent så får dom va ute ändå längre eller tvärtom. ja om du förstår va jag menar =) dom är verkligen speciella och jag hoppas dom inte blir långvariga... de är fruktansvärt jobbigt när man är inhyrd i ett stall och inte kan få bestämma hyresgästerna som kommer in.

Postat av: Sandrah

Monica: Ja usch, då står ju de och väntar som sagt, det är ju inte trevligt... Så tråkigt när man måste dela stall med någon som inte delar ens hästfilosofi. Allt blir bara så jobbigt....:( Det är det som är skönt med att ha eget stall, verkligen! När man hör sånt här så uppskattar man det verkligen! Även om man har en del dispyter med sin mor ibland haha, fast det är väldigt sällan det.... Kram!

2008-05-21 @ 22:41:26
Postat av: Monica

Ja jag önskar oxå att jag hade eget stall. Då kan man iaf välja om man vill stå själv eller hyra ut.
HUr går de med dina pållar då? dax att besöka banan snart o göra nåt snabbjobb? ;)
kram

2008-05-22 @ 13:57:19
URL: http://monkizzen.blogg.se
Postat av: Sandrah

Det går trögt, är så nedrans mkt just nu. Det är nog inte dags än på ett bra tag med snabbjobb tyvärr...jag
försöker även undvika rundbaneträning så gott det går eftersom jag har en med sköra bakknän och då är det ju inte så bra....men vi får hoppas vi kommer till banan snart iaf:D

2008-05-22 @ 16:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback