Långfredag...

....och i dag påskmiddag hemma hos mamsen och papsen. Det blir mysigt! Min bror kommer hem från Sthlm också, för första gången sen han flyttade dit i januari. Så det blir jag, mina bröder, mina föräldrar och min sambo J så klart.
Skönt att få sitta inne med gott samvete, för ute blåser det som om man vore i Alaska.....brrrr. Det är nästan kallaste dagen på hela vintern skulle jag vilja säga.

Hoppas att ni alla får en trevlig påskkväll!

image43

Kommentarer
Postat av: monica

Ja jag har inga ord för de hela längre. Igår skulle jag ut och försöka ha lite skoj, då visade de sej att han var här och åkte runt, kollade va jag gjorde osv, skickade en masssa otrevliga sms. Imorse när jag vaknade hade han skickat ännu ett där han fråga vem som fick följa med hem.. Naturligtvis hade jag ingen me mej hem, man kan ju inte inleda ett nytt förhållande med ngn innan man glömt ngn annan. han verkar inte kunna släppa, fast de är han som gjort slut, och de verkar även som han har kontroll behov och ska bara veta vad jag gör och inte. Han ska väl inte lägga sej i mitt liv längre,de va juh iaf han som valde att lämna mej..
Just nu är jag bara bitter och arg, mkt av känslorna har försvuniit, fast helt är dom ju inte borta de kommer ju ta ett tag. Tur iaf att jkag har Ari, han sviker aldrig, skönt och ha lite djur, dom blir man iaf glad av.
Kram

Postat av: monica

Ja jag hoppas de iaf, de är nog som dom säjer..:de som inte dödar de härdar, stämmer ganska bra.. Bara och hoppas att känslorna snart försvinner...
Kram

2008-03-24 @ 18:51:06
URL: http://monkizzen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback