Seg dag

Idag är det en sån där dag då man är riktigt trött. Vi var igång hela tiden igår - körde Hilding i spöregnet, fixade i stallet, red Jallan, hem och duschade och sen iväg till några kompisar.
Vi hade jättetrevligt som vanligt och skrattade så man fick ont i både mage och rygg. Det är typ det enda vi gör när vi umgås - skrattar! Innan vi åkte hem runt 01-tiden så drog vi två vändor oseriös poker vilket i och för sig var rätt kul.
Maten bestod av grillad rosbiff med god sallad och pommes. Till efterrätt blev det hemgjord kladdkaka med grädde och jordgubbar - slurp!

I dag kommer M&J och barnen ut och fikar. Det blir skoj! Vi är så himla sega på att träffas trots att vi bor så nära varandra. Men det är ju så, man har alltid massa att göra och så blir det aldrig av och ändå har vi alltid så himla kul jämt när vi umgås. Så detta blir en social helg och det gör en alltid gott!

I kväll blir det sedan (om allt går som det ska) en promenad upp till järnvägen med Hilding och sedan lite massage för hans del. Han älskar när man masserar med thumbern verkligen. Han riktigt står och åmar sig för att man liksom ska komma "rätt". Det är eg. inte för att det är skönt för musklerna utan för att det kliar på honom haha.

Mam och Pap och Lillbro´ är i Skåneland. Jag har beställt hem lite grejer från Rusta med dem så jag hoppas de kommer med något av det som stod på min önskelista ialla fall. :)

See YA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback