RAZZIA!

Vad matt man blir. I helgen så skulle ju vad som skulle vara Nordens största Livepokerturnering gå av stapeln. Vi var 7 pers härifrån som skulle ner till Grebbestad och tampas. Och jojo, tävlingen gick av stapeln, det gjorde den, men den vara fan inte länge.
Efter middagen hann vi spela ca 20 min innan arrangören ropade ut i högtalaren att vi spelare skulle lugnt och stilla gå ut ur lokalen. Vi skulle ut och få lite frisk luft, eftersom "besök" var på väg, som de så fint uttryckte sig. Och jojo, alla visste ju vad det var för besök.
10 minuter senare stormade 10-15 polisbilar, även civila, nerför backen och ut kommer ett 35-40 tal poliser. Jaha ja, här finns det resurser minsann. Det hela slutade med att alt blev avblåst, avspärrat och 700 besvikna spelare stod handfallna på gatan. Vi som hade så trevligt vid mitt bord! Även Markoolio fick man sig en pratstund med, men han hade redan åkt ur tävlingen när detta skedde, men han var ju fortfarande med och spelade vid de s.k sidoborden.
Det är inget annat än en ren och skär SKANDAL! Jag säger som någon annan sa; jag hoppas de kan leva med hur många oskyldiga brottsoffer som blev lidande i de centrala delarna av Göteborg och Uddevalla en kväll som denna pga att polisen inte hade mannar nog att rycka ut denna kväll, då de var totalt uppslukade av 700 människor som roade sig och hade trevligt i en idrottshall. *SUCK*

Som läget ser ut idag är de båda arrangörerna häktade, och det ser ut som att de kommer gå några år i finkan till mötes. Detta är skrämmande med tanke på att det finns brott som är betydligen grövre än att arrangera en pokerturnering i ett vad vi faktiskt kallar det SLUTET sällskap (för att göra en lång historia kort - det är alltså inte olagligt). Nu kommer det där ju vändas och vridas på så det lär väl bli kaos ändå.....

Så, man fick sig en minisemester i Bohuslän innan man drog hem och bröjade slaska på nätet istället. JA, halllååå, vi var ju pokersugna! Helgen slutade ändå 18 000 +, och inbettet till tävlingen i Grebbestad har vi redan fått tillbaka.

I förrgår var Ingebjorn här och tog sig en titt på Jalla. Eftersom Ingemar är sjukskriven får strunta i det ett tag. Jalla var spänd och låst i kors, men ska förmodligen bli bättre, lika så i bogen som fortfarande var dålig. Dock tyckte Ingebjorn att framknäna var det som var "värst" och han gav mig order om att blistra dessa. Så vi får se om det hjälper.

Och hörrrniii!! OM 3 dagar kommer han! Hilding! SÅ här ser han ut:


image3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback