2007

Jaha, då har det gått drygt en vecka av det nya året. Det borde egentligen vara snö ute och sisådär en -10 grader om allt skulle vara som normalt. Saknar de hängande träden fulla i snö och knarret under skorna. Mysiga vita vägar att galoppera fram på....Vilken dröm va?
Om man vaknar ur drömmen och öppnar dörren ut, så spöregnar det och blåser storm. Det är isgata på sina håll efter de senaste veckornas eviga regnande, minusgrader, regn, minus osv..... HELT sjukt är vad det är.... Och sååå tråkigt. Vägarna är katastrofala, och att "träna" häst, kommer inte på fråga.

Jalla börjar bli lugnare nu, skööönt. Sist så var han jätteduktig när vi var ut. Han var inte alls stressad och taktade ingenting. När vi skulle förbi stora läskiga "tunnan" (En stor tank mitt ute i skogen som alla hästar är rädda för), så tittade han knappt på den!! Matte blev så stolt så hon nästan klämde fram en tår. Löjligt va? Men när det gäller den hästen, så trodde man liksom att han skulle braka in i skogen i 300 knyck....Men han är snäll, det är han. Värre blir väl att vänja vid trafik och tåg. Men det tar vi sen.

Julen var trevlig och skön, fattades bara att den var vit. Och med vit menar jag inte alkoholfri, utan VIIIT, med SNÖ:-) NYår var oxå trevligt. Vi var hos mamsen och papsen, som vi fördetmesta är. Inte jämt, men oftast. Några till var där, och vi åt gott, drack gott och hade skoj!

Pokern går oförskämt bra. Ruggigt oförskämt bra!! Efter min fina vinst strax innan jul så har jag iallfall spelat i hop minst 3 månadslöner på mindre än en månad. Måtte det hålla i sig. Då blir livet kul efter skolan är slut!

Skolan ja, den förbannade skolan. Lyckades iaf klara tentan, och har nu lämnat in C-uppsatsen. Hoppas den inte kräver alltför mkt redigering. Och sen, är det dax att ta itu med den sista hemska terminen, med mkt plugg och ytterligare en C-uppsats....*tillåt mig kräkas*

Hoppas alla ni som läser detta haft en trevlig jul och ett trevligt nyår, och att lyckan fortsätter heela året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback