TGIF!

Åh gud så skönt att det är fredag och HELG!! Ibland känns det liksom bara extra skönt på något sätt. Just denna helg är en sån helg. Allt är lite tungjobbat just nu. Det har varit en lång vinter, det är mycket snö, jobbigt att vara ute, kallt att köra häst, mycket räkningar, lite pengar, trötta elever, trötta lärare, trötta datorer....you name it.
Men nu är det i alla fall HELG!

Gnällkärring

Alltså, med risk för att vara en gnällkärring... Men vart FAAAN är värmen någonstans?????

-24 grader vid 10-tiden imorse, och nu är det -18. Jag blir så less less less less!!! Det ska tydligen vara likdant i över en vecka, till nästa onsdag sades det. Jag tror jag tar en paus med hästkörningen nån vecka. Faktiskt. Som om det inte vore nog med väderkaos efter de 3.5 decci snö som kom här om dagen? Det var ett helvete att få bort all den snön. Att ploga skogsvägarna gick inte ens efter alla satans skotrar som kört på vägarna. Så nu blir det till att köra samma tradiga väg med hästarna tills det blir vår.

Jag tror jag går i ide nu och kommer fram i slutet av april!

Gäsp

Jag vet, jag är riktigt dålig på att blogga just nu. Helgen har dock varit mkt hektisk så jag är nästan mer trött nu än innan helgen. I lördags hade vi ordnat med en riktigt stor pokerturnering och det var verkligen skitskoj. Trevligt gäng och dessutom hade vi fixat så alla fick korv med bröd i pausen. Det var lyckat. Vi var 25 pers och alla verkade ha tipp topp-skoj!
I går var också en dag som gick i ett. Hade visserligen sovmorgon men sen kom min kompis L ut med sina barn och hund och direkt efter det tog vi en mystur med Hilding. Det var verkligen en KANONDAG med soooool som värmde. MYS! Hann inte mer än in förrän H ringde så hon och hennes K kom ut på en fika. Blev ytterligare en hundbusomgång ute eftersom de hade med sig sin Diesel som ville leka med Nemo. Diesel spang dock mest runt och mopsade sig med Nemos isklumpar och de var så roliga att titta på. De leker bra och är hittills snälla mot varandra trots att de är hanhundar och av rätt "tuffa" raser båda två. Nemo är ju rottis/schäfer och Diesel är en Amstaff.

Så idag är jag mer trött än pigg kan jag säga. Ska strax stilla hästarna och sen blir det förhoppningsvis en lugn kväll framför teven. *gäsp*