Skit-Unibet

I ren frustration tänker jag spy min galla över UNIBET nu.
För ett par dagar sedan tappade jag uppkopplingen med dem när jag satt i en turnering som det gick skapligt i.
Jag kunde inte göra add-on, allt bara dog. Sen kom jag inte in igen. Jag kontaktade deras live-support och de hävdade att de hade tekniska problem men att de jobbade på att lösa det så fort som möjligt.
Jaha???
Över EN timme senare kom jag in igen. Då hade jag EN big blind kvar och var ju redan ute i princip.
Jag har skickat TRE mail dit varav det sista var rena rama hotelsebrevet. GRR!
De ska då fan betala tillbaka insatsen, det är det minsta de kan göra. Egentligen skiter jag i vilket, nu är jag bara sur för att de har så jävla dålig support att de inte ens kan svara på mail. Det har blivit en principsak. Det var inga pengar att bråka över men jag har förvandlats till en grinig surkärring!
De ska göra rätt för sig annars ska jag då fan inte sätta min fot på den skit-sajten igen. Så det så.
Jag spelar upp mina sista slantar i en turnering nu och vinner jag den ska jag då fan i mig ta ut varenda öre på en gång.
HAHA.
(Som att jag kommer vinna med detta inlägg i ryggen.....)

Titta bara

Ja se, så här gör ju min tiger med! Han älskar att stå och dra i sin "Happy-ball" med Jalla. Fast egentligen är det Jalla som gillar det mest. Bildbevis kommer!
Men än så länge kan ni ju se att även andra tigrar gillar denna lek.


Bildkälla: http://www.4-legged.com/

Tigern

Jag har en tiger. Han är brun, cirka 165 cenitimeter över havet och har fyra ben och två öron. Han har även svans och man och ett jävla sinne för att springa! Det spelar ingen roll om tigern får havre eller inte, om han stått eller inte, om han pumpat järnet dagen innan eller inte. Nej, inget spelar någon roll - för tigern vill springa. Får inte tigern springa så fort som tigern vill så vill han gärna visa matte undersidan av de två baksulorna. Än så länge har matte sluppit se hela dem men vet vet. En tiger förstår inte alltid att det man själv vill inte är det bästa. Tigern kan mest, vet bäst och vill mest av alla. Om matte klarar av att dressera tigern rätt så kan det bli jävligt roligt. Självklart måste tigern också hålla sig frisk och hel.
Jag vet en sak som inte ni vet. Jag får det bevisat för mig titt som tätt.

Man måste inte ha ränder för att vara en tiger!

Ser ni inte likheterna??


bildkälla:www.pbase.com


Boyzen

Har just varit ute och longerat båda boyzen, Jalla och Hilding. Men fy satan vad drygt det var! Det var så mycket snö så man såg knappt lilla Jalla när han knatade  runt på volten haha. J hjälpte mig med Hilding eftersom jag har noll balans och det krävs ganska mycket sådan för den grabben, särskilt eftersom han inte riktigt lärt sig vad det där med longering innebär.
Meningen är ju inte heller att han ska longeras eftersom han har lite dåliga bakknän, men just nu var det för att han skulle få pulsa några minuter bara.

Jalla var verkligen jätteduktig. Han lyssnar tydligt på rösten när man säger "stanna" "kom" osv.
Duktig kille trots att han nästan bara går i hagen! Hoppas förstås att det blir ändring på det nu.

Skidentusiaster?

På gott och ont är det nu sportlovsvecka!
Det goda med det är så klart att man är ledig, vilket ju överväger många andra - sämre sidor - med sportlovet. Denna vecka innebär som alla Morabor vet en hel del "hinder". Man drar sig för att åka genom Mora eftersom staden kryllar av tiotusentals hurtiga skidåkare. Dessa försvinner liksom inte. De bara är överallt, och för att de ska kunna ta sig någonstans så måste de ju passera de vägar som vi åker på vilket kör att det blir totalt STOPP i trafiken.

Visst är det denna vecka som gör att många företag på orten går runt. Men faktum är att många av oss lokalbor spyr på alla event som finns just denna vecka. OCH skidåkarna, trafikstockningarna, köerna, militärpoliserna, avspärrningarna, osv osv.

När Vasaloppet är över stillar sig lugnet över Mora igen och man vet, att snart är det vår.

Nu ska jag njuta av min kopp te samtidigt som jag vilar mina trötta ben. Jag har precis varit ute i stallet och för er som inte är upplysta om väderläget i sköna Mora så kan jag berätta att det nu kommit ca 1½-2 decci snö ytterligare! Vi har nu så jävla mycket snö så att kung Bore skulle bli avundsjuk! Och vem orkar skotta?? Hästarna står med snö över knäna i hagen så de håller sig helst till de nedtrampade ställena. Hehe. Det försöker vi männsiskor också göra kan jag säga.

So long folks!

Dåligt bloggande

Ja jag har varit mycket dålig med bloggande ett tag nu. Har bara inte orkat.
Älsklingen har varit på jobb i gbg igen och kommer hem ikväll. Längtar!
Hilding har fått sig två drögjobb i veckan och sedan har han och alla andra tottisarna fått hovarna fixade.

Och nu - nu är det SPORTLOV!!

Jag har städat som sjutton idag. Så jävla mycket att jag fått en dammpropp i halsen, bara hostar och hostar.

Pokern har också gått mycket bra på slutet så jag hoppas jag kan lyfta det ytterligare under lovet för jag jag vill ha nya köksmöbler nuuuuuu!!

Ha det!

Snart

Snart kommer min älskling hem!

Vi har varit ifrån varandra i över TRE dagar. Det överlägset längsta sedan vi blev tillsammans för 9 år sedan. Hihi.

Gud så trist det är att sova själv, och vara hemma själv över huvud taget.
 

Ishotellet

Ja, vårt hus känns just nu som Ishotellet ungefär. + 12.5 visade termometern när jag kom hem idag. Bara att lägga i en panna och hoppas på att det blir varmt fort.

Jag har just varit och hälsat på Lines (ett nick blir fint att använda istället för en bokstav) och hennes fina hästar och coola vovve. Jag har klappat en vinnare, yeiiii! Goda mackor fick jag också! Det var knappt så man ville lämna den varma stugan när man visste vad som väntade en hemma i grannbyn.

Min kära älskling är i Gbg på jobb och de åkte redan kl 24 i natt. Kul liksom. Det är tråkigt att vara ensam hemma. Eller nja, jag har ju Pysen och Zlatan, så helt ensam är jag ju inte.

Hilding har ett tjockt ben. Det är så tjockt så knappt BoT-padden går runt. :-( Teori: Lymfangit. Jag väntar ett par dagar och ser om det ger med sig. Det var bättre i morse, men nu på eftermiddagen hade det blivit sämre igen.
Humöret på hästen är det dock inget fel på alls. Han är fortfarande som en galen ko på grönbete.
I morse fick jag dessutom ett brutalt uppvaknande då mamma ringde och sa att hästarna var i samma hage. Surprise!
Händer alltid när jag har sovmorgon. MORR. Det tog typ en timme att fixa hagen och det var inte roligt i -15 grader.

Nej, dags för en liten poker. En liten bara.

Nighty Nighty

Ja, nu har vi varit hos mamsen och papsen på finmiddag. GOTTT! Även om man är så där lite halvt däckad så var det gott med fläskfilé med klyftisar och bea+madeirasås. Yummie! Jag kände till och med smaken eftersom jag bombat mig med nässpray innan. :-) Det var för att fira pappas födelsedag som det var partajj. Eller ja, partajj - två cider fick jag i mig.
Sen "råkade" jag introducera Spotify för mamma och så var kvällen gjord. Hon blev mycket asocial och betedde sig nästan som att inga andra existerade.
Först lät det: "nääää....gör det duuuu" Men sen när hon lärde sig hur det funkade var hon fast!
För er som inte vet vad Spotify är så har ni missat Sveriges mest revolutionerande sedan tetra paken.
Det är ett musikprogram med ALL musik som finns, typ. Nästan all. Samlat på ett och samma ställe. GLÖM winamp och Youtube! Detta är 1000 gånger bättre. Dessutom inga worries för att vara olaglig. Det är lagligt!

Melodifestivalen har förvandlats till något liknande ett stort skämt. Går man inte vidare är det ingen fara. Man får ändå en chans till. Eller? Hur var det? Två chanser?? Eller tre? Eller fyra??
Hur som helst var Alcazar skitbra men vad var det där andra?? Jag hatar JAZZ! BLÄ!

So long folks......

Sjukstuga

Både jag och J är hemma idag.
Jag har ont i varje led i kroppen och igår kväll hade jag feber. Hostar och snörvlar som en tok. Knaprar tabletter både för sjukan och min onda handled som värker så jag tror jag blir tokig! Vadå att kallas musarm? När jag sitter vid datorn gör det inget ont alls. Men när jag ska göra andra saker gör det skitont. Nästan så ont så jag tror handleden ska gå av.
Jag hade så där i hela armen förut när jag började jobba efter semestern och nu är det nåt liknande fast bara i handleden. Höger såklart.

Fy fan vad tråkigt det är att vara sjuk. Man känner sig verkligen som en förslappad soffpotatis. Bllääää.....

Krasslig

Usch, hela min kropp värker verkligen. Jag har inte tagit någon feber men jag skulle nog hamna rätt högt upp på skalan.
Har precis varit på möte på jobbet och frågan är om jag kommer att jobba i morgon. Jag väntar några timmar får jag se hur jag mår. J är också sjuk så det är inte så konstigt kanske att jag åkt på nåt skit. Men trots att jag träffar en massa folk hela dagarna har jag alltså klarat mig, tills nu.
Usch...jag avskyr att vara sjuk.
Blä.

Grattis!

Jag tycker det är såååå roligt att gamle Galliho kommer ut i så fint skick efter en tids frånvaro - och bara vinner!
Stort GRATTIS till Galliho, Kicki och Inge till den välförtjänta segern på Umåker idag.


Bildkälla: aln.se

Andra Avenyn

Japp, jag vet att jag är 14-is, men nu ska jag se Andra Avenyn! Jag tycker att det är skitbra!
Haha ;-)

Duktig helg

Det har varit svinkallt hela helgen men jag har varit en duktig tränare och varit ute i stallet massor haha.
Igår blev den en körtur med Hildingen och han skötte sig jättefint gubbem. Vi träffade på tre barn med spark men det brydde han sig inte om pojken. Han var så fokuserad på att gå framåt så :)
Jag frös rejält om fötterna när jag kom in må jag säga. Fingrarna var ok fastän de höll på att gå av när jag skulle snöra fast vagnen. BRRR.

Idag har söta J varit här och ridit Jalla igen. Det gick så bra så. :) Jalla tycker det är så skoj. Det tycker nog J med förutom att hennes fötter väl inte gillade kylan så där jättemycket.
Såg på vädret att det bara ska bli KALLARE! FYYY!

Som att det inte vore nog med kylan så har jag sträckt mig i ryggen. Jag kan knappt röra mig och det gör faktiskt ont. Det var väl straffet för att jag inte tog ner julgardinerna förrän idag...... *host host*