SM Svenska spel

Jaha då är SM över för i år.
Det blev 2100 deltagare och jag slutade på plats 50. Jag hade 1010 och åkte ut mot en fiskjävel som hade 55. Såklart träffade han sin 5.a. Såpnt gör mig såååå jävla förbannad.
Fick sitta vid samma bord som Ken Lennaard ett bra tag och han ledde turneringen under hela den tiden. Såg att han spelade bort halva sin stack sedan.

Nåja, en 50:e plats och 10 000 kr rikare kan man säkert vara glad över om ett tag. Men just nu känns det bara surt att missa de allra största pengarna.
Jävligt surt.

Kalla fakta

Det gör mig ont att se vad nästa söndags program Kalla fakta kommer att handla om.
"Djurplågeriet inom travsporten".
Jag har hållit på med hästar i över 25 år, eller ja, säg 29, jag undrar om inte till och med min mamma födde mig på hästryggen. För cirka 8 år sedan bytte jag "sida" från ridsidan till just travsidan. Jag uppskattar att jag har fått se de båda sidorna av svensk hästsport för det är nämligen så att den ena sidan ägnar sig mycket åt att smutskasta den andra sidan. Och vice versa.
Till saken hör att djurplågare finns inom båda grenarna. Det finns inom all hästsport. Och ska det tryckas på att just travsporten är boven så bör man nog även titta på hur det ser ut på ridsidan. Då menar jag särskilt gällande exempelvis; barrering (att sätta spikar i hindren för att hästen ska lära sig att hoppa högre), felaktig bettanvändning, felaktig användning av så kallade "hjälptyglar" som tvingar hästen att gå i former som den kanske inte klarar av, felaktiga straff i form av till exempel spöstraff, minskad utevistelse eller kanske ingen alls eftersom hästen då riskerar att "skada" sig. Hästen anses alltså för värdefull för att få vara ute i en hage. istället kanske den, om den har tur, får vara i ridhuset en timme om dagen.
Etc etc etc....
Listan kan göras lång, och det inom alla hästsportens grenar. Jag säger absolut inte att det inte finns människor inom travbranchen som inte borde få ha häst. Verkligen inte. Det finns idioter som borde avrättas för det sätt de håller häst på.
Och lika lite som att alla inom ridsporten sysslar med ovannämnda djurplågeri, så sysslar travfolket med det som tv nu ska visa.

Till saken hör att såna här subjektiva program förstör det redan så nedfläckade rykte svensk travsport har.
Det förstör också den glädje som vi som älskar hästarna känner. Glädjen inför att vistas i stallet tillsammans med hästarna, för att det är roligt. Vill vi att folk ska tro att vi vill våra hästar illa?
Alla vi som håller på med trav vet att det är hästar som trivs med det de gör - som vinner. En häst som inte vill, den gör det inte. Det handlar inte om att vara programerad eller göra saker rent instinktivt. En häst är inte dum. Tro mig, en häst är smart.
Titta i hästens ögon, jag lovar att den kommer visa dig vad den tycker om det den gör. Titta på hästens uttryck, jag lovar dig att den kommer att be dig ta den där ifrån om den inte vill vara där den är.

Det gör ont i mig när de få rötägg som finns ska få stå pelare för hela travsporten. Att de ska få beteckna "vår" sport som smutsig.
Titta på tv, på V75. Det är den lilla % utav hästar som tillhör eliten. Vi andra sliter hund dagarna i ända för att få vårt intresse att gå ihop. Vi sliter för att ge våra hästar mat, bra utrustning och diverse andra tillbehör som behövs för att våra djur ska må bra. Vi bryr oss inte om pengar, och vi skulle aldrig drömma om att pressa en olycklig häst till att göra något den inte vill. Vi skiter i status och om vi ens har råd att köpa mat till oss själva. Så länge hästen mår bra mår vi bra.
Det. Det är vad som borde vara svensk travsports ansikte utåt.

SM i 7-card stud

Just nu sitter jag och spelar SM i 7-korts stötpoker.
Det är nog en av mina absoluta favoritgrenar inom pokern men det är inte så ofta jag spelar det ändå.
Men när det är SM då kan man ju inte låta bli! Startfältet är på 79 personer vilket är lite lågt men det beror nog på att det inte är så många som vet hur man egentligen spelar. Hoppas fler får upp ögonen för det!
Nåja, jag hoppas pengar i alla fall. Självklart helst en vinst ;-)

V75 lördag

6 rätt på V75:an igen. När fan ska den riktiga sjuan sitta då?
Grrrr. Är så irriterande när man har två beslut att välja på, tex två spikar, och så väljer man fel. *Suck*

Hilding

Hilding har varit enormt svullen i sitt högra bakben under några dagar nu. Inte ens BoT har hjälpt.
Det började med i samband med att han fick stå inne efter skoningen i onsdags. Detta för att vi alla jobbade. Därför fick hästarna helt enkelt vara inne för enkelhetens skull. För Hilding var detta inte bra. Tänk att lite boxvistelse ska vara så dåligt för hästen. Han som jämt stod på box innan han kom hit. Men utedriften är verkligen en mirakelkur till det mesta.

Hur som helst så tog vi en promenad idag och det gjorde iaf att svullnaden lade sig lite. Så efter promenixen blev det lindor på och sen fick Hilding gå ut i sommarhagen, där det inte är nåt knöligt utan fint underlag. Han rör ju inte på sig så mycket i sin egen hage nu.

Vi kan öppna så Hilding kan gå direkt in i sommarehagen via sin egen hage men denna gång lät vi det vara förstängt där så att han inte alls kom åt att gå där det var knöligt. Tyvärr trodde den stackaren att det (som alltid) var öppet där. Så han brallade iväg i en serie bakutsparkar och i full galopp för att sedan vända längst upp, kasta sig iväg i ytterligare en serie hopp och ta i så marken gungade. Man såg direkt att det skulle gå åt helvete när han styr kosan rakt mot ingången till sin hage - i tron om att den är öppen. För sent såg han att det var stängt så han tvärnitade nån decci före tråden och tog sen ett hopp utan dess like och drog med sig hela staketet. *SUCK' Han blev nog ganska chockad stackaren. Han såg ju allting alldeles för sent. Det hindrade iof inte honom från att fortsätta toka sig när han fick komma tillbaka in i sommarhagen.
Hehe, lille (store) busungen.

Höök

Åh, det var sista avsnittet av Höök idag. Faaan då, jag som älskar den serien. Hoppas verkligen att den kommer tillbaka någon gång.
Jaja, nu kan jag ju i alla fall se Criminal minds som typiskt nog har sänts samma tid som Höök.

Fy nåde vad kallt det ska vara ute då. Det är vinter nu. Riiiiktig vinter. -5 grader och blåst. Det är det allra värsta - att det måste blåsa så in i bomben.

Nej nu natti!

Mossa!

Min plan med mossan gick åt skogen! Jag skulle plocka en massa vitmossa men just nu ligger den gömd under ett lager skare. Fan också. Den gick bara sönder när jag försökte plocka den. Undra om man kan ta en spade och liksom gräva loss den? Hmmm....

Häst eller åsna?

I morse sattes mitt tålamod på prov rejält.
Hilding mår så bra så fast han har varit lite moloken de senaste dagarna. Han kan ju nämligen knappt gå i den förbenade hagen. Knöligt och jobbigt, och halt. Han fick broddskor i dag så vi har haft en veckas paus och väntat in hovis. Men i morse var Hilding inte Mr Niceguy direkt. Eller, han var ju rädd. Så rädd.
Han vägrade flytta sig från hagen. Åsna eller häst? Ibland är jag inte säker själv. Han skulle inte lämna sin säkerhetszon så var det bara. För utanför hagen var det is, glansis, och den halkar man på, bara så ni vet. Det spelar ingen roll att matte hällt ut så mycket sand att man kunde vada i den. För igår kväll när vi tog in Hilding så kände han väl att han bara gled och det kom ju han ihåg. Så där står man, bråttom till jobbet - med en häst som vägrar flytta sig en millimeter trots hot om utebliven mat etc.
Han skrapade och skarpade och visade verkligen att han var rädd. Vad göra? Inte ens med tre personer gick det att få ut honom den vägen.
Det tog en timme ungefär innan vi fick baxa in honom i hagen bredvid (ta ner tråd och allt) och försöka få ut honom från den ingången, som till och med var halare. Men den har han inga otäcka minnen från. Så det gick , eller ja, han gick. Men han var inte dyr efter den proceduren vill jag lova. Speciellt inte med en matte som hade nååågot bråttom till jobbet.
Men han ville ju inget illa. Bäbisen. Är det inte lustigt hur den kaxiga räven helt plösligt blir en jättebäbis?
Det är ju lustigt hur deras minne fungerar alltså. Han mindes att det inte gick att gå raka vägen in i stallet, från hans ingång, en sträcka på 3 meter typ. Men en längre sträcka, som han inte brukar gå, men som var 5 meter längre och dessutom halare, den gick att gå. Men det är ju så - bränt barn skyr elden och han hade ju inte bränt sig när han gått från Jallas hage.

Det var mycket roligt att komma till jobbet kall, hungrig och helt slut vill jag lova. Dagen började helt fel. Jag kom efter hela dagen och hann inte heller äta lunch. Förstå hur hungrig jag är när jag sätter i mig ett äckligt mål från Mc Donalds i ren desperation. Det var fan till och med gott.

Fotosession

Idag fick Pysen bli offer för kameran. Jag hade tänkt skicka in till årets "lussekatt" men jag får aldrig till någon riktigt bra bild.
Den bästa var så kass bakgrund på så den fick jag lova att photoshoppa men en sån kan man väl inte skicka in?



Dessa små är klickbara:

       

Ytterligare hat ..

Man skulle vara lika kylig och rapp som denna kille.
Han är störtskön.
Detta säger han om tvlicensen.



Gammal hårdrockare

Halt!

Shiiit vad det är halt ute nu. Man vågar inte ens titta ut utan att riskera att ramla omkull!
Först öser det ner regn halva dagen. Sen blir det minusgrader. Det är höst det!

Vem fan har TV??

Fan vad puckad i huvudet jag är alltså.
Vi har inte haft tv på 8 år och just idag ska jag vara så jävla dum och säga att vi har tv. Eller ja, jag kommer inte ens i håg vad jag sa. Jag sa att vi inte hade någon tv uppe men nerpackad i källaren.
Jag ska aldrig mer svara i telefon om jag inte känner igen numret.
Jävla TV-TJÄNST och otrevlig tant i telefon var det dessutom. Hon har inte fått lärt sig att man presenterar sig när man ringer till någon. Jag måste verkat allmänt blåst. Detsamma gällde henne som inte verkade fatta att man har ett hushåll vare sig man bor i hus eller lägenhet.
Tant: "Jaha, men om du har en tv i hushållet så måste du betala tv-avgift enligt lag."
Jag: "Men vaddå, vad menar du med hushållet?"
T:"Ja, om ni har tv i hushållet så måste du betala tv-avgift."
J:"Ja men vad är hushållet? Jag har min tv nerpackad i källaren"
T"Ja men då måste du betala avgift."
"Jaha? Ska jag betala avgift för något som står i en kartong i källaren och inte ens används? Den hör ju inte till hushållet. I hushållet finns saker man använder dagligen. Så vad menar du med hushållet?"
"Ja men, bor du i hus? Eller lägenhet?"
"Ehhh....jag bor i hus."
"Ja men då är det något du använder i hushållet"   (Quuueeeeeeeee???)
"Men jag använder den inte."
"Så du menar att du inte använder tv:n? Tittar du inte ens på nyheter?"
"Eh, nej, jag har ju tv:n nedpackad hur ska jag då kunna se på nyheter? Vi har faktiskt ett så modernt samhälle idag att man kan läsa nyheter på nätet. Eller köpa en tidning."
"JAha, men det blir ju dyrare att köpa tidningen varje dag. Att ha tv kostar bara 164 kronor i månaden."
"Jaha?"
"Ja varför gnäller du över det då, det är ju så enligt lag"
"Ehh, ja för att jag fullständigt skiter i vad som visas på tv och därför inte har lust att titta på tv eller ens ha någon.!"
"Det där låter ju minst sagt märkligt. Jag får skicka dit en kontrollant."
"Jaha gör det då."
" Nej men nu skriver jag att du betalar avgift f.r.om. idag, för har du en tv i källaren så ska du minsann betala avgift."
"Jaha (jag surare än citron) skit samma då, om jag slänger ut tv:n och kör iväg skiten, kan jag ringa och säga upp den där avgiften då?"
"Ja det kan du göra, om du inte har någon tv i hushållet"


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Va faaaan svarade jag i telefonen överhuvudtaget för?

Annars är jag jättenöjd med vår nya 42" plasmatv faktiskt. Jävligt bra bild. Och ljud med för den delen.
Men betala avgift för reklamfria tv-kanaler som jag inte ens tittar på det har jag ingen lust med. Så snart slänger jag nog ut skiten och ringer Kiruna och säger upp den där jävla avgiften.

Kompdag

Idag har vi en ledig dag eftersom vi jobbade i lördags. Skönt. Dock är det väldigt trist att hästarna blir ståendes, jag som tänkte det var en perfekt dag att träna dem på. Det har nämligen kommit lite snö som nu ligger packat på vägen. Dessutom är det is under eftersom det regnade rejält i fredags. Så att köra häst utan brodd är uteslutet och hovis kommer tidigast onsdag. Suck.
Jaja, hästarna får lite semester vilket inte ingick i planeringen men what to do?

Jag ska försöka röja undan lite både i stallet och hemma samt rätta lite uppsatser. Tror ni jag kommer göra NÅT av detta?
Vaddå utnyttja tiden. Jag satt precis och prickade för det jag ska beställa i Jotexkatalogen, det kändes mycket viktigare. Att jag aldrig lär mig.

Nu ska jag iallafall gå och göra en lunch, grekisk sallad. Jag gav ju mig fan på att jag skulle hålla mig från cola och chips på vardagar och förra veckan lyckades jag hålla det de tre dagarna som jag hade på mig. Och trots att jag svullade rejält på helgen så gick jag ner 1.5 kilo! Så nu ska jag testa en vecka till. Jag unnade mig till och med fikabröd på vardagarna. Så det så. Så det kanske går ändå trots att man inte kör någon pulverdiet eller fruktkur. Haha.

Lördagkväll

Mätt mätt är vad jag är efter att vi trotsat hösten och grillat kött som vi ätit med pommes och beasås.
J tittar på sitt kära Dansbandskampen och jag sitter vid datorn. Surpriiiiiise! Jag har precis sett ett avsvnitt av 90210 och ska snart (förhoppningsvis) se ett till.
Sen ska jag plocka fram julkatalogen från Jotex och beställa en massa fina saker till jul. Nya gardiner i vardagsrum och hall blir det samt en massa smått och gott. Det blir dock lätt så att man handlar för mer än man egentligen borde. Därför får vi hoppas att pokern går bra ikväll!

Ha en trevlig kväll!

Öppet hus

Idag har vi haft öppet hus på skolan. Allt gick som smort och det var jättekreativa elever jag hade idag. Trots att det är en lördag! Det ska de ha en eloge för.
♥ har fått för sig att vi ska grilla idag. Tja, varför inte? Det är ju inte vinter ute, så varför inte låtsas som att det är sommar.
Det är i alla fall nedrans gott med en grillad köttbit så jag längtar tills vi ska äta. Slurp!

I går fick Robin E lämna Idol. Katastrof! Förutom Kevin så är ju Robin E den som sjunger bäst! En riktig artist! Nu tror ju jag att han kommer att lyckas bra ändå, men det är alltid synd när någon som förtjänar att stanna, måste åka.

Nä, nu är det dags att fixa köttet!

Kall körtur

Idag skyndade vi oss ut efter jobbet så vi hann med en körtur med kära Hilding. Han var duktig men jäkligt konstig när vi skulle lägga på vagnen. Det tog ett tag innan han stod still så det gick. Sen fick han välja väg själv idag och han är så go gubben för han ska inte hem, så som alla andra brukar göra - ta första bästa väg hem, utan han knatar på och vill så gärna ut och jobba. Det var kallt idag, det kändes verkligen isande mot pannan. Bara att vänja sig.
Det blir till att stressa ut på dagarna om man inte ska ut när det är mörkt. Det blir det ju redan vid 16-tiden nu och snart ännu tidigare.
Jag är sååå glad att jag har bra tider på mitt schema nu så jag faktiskt hinner köra en häst innan det blir kolsvart. Jag slutar lektionerna tidigt på dagarna även om jag är kvar längre vissa dagar. Måndagar slutar de 12.45, tisdagar 14.00, onsdagar 14.35, torsdagar 12.55 och fredagar 11.30. Sköööööönt :)

Mockade lite skit i hagen också. Jalla håller ju på att bygga nåt som får ringmuren i Visby att framstå som ett skämt. Det är en stor mur runt hela ingången till hans stall och han förflyttar sig bara närmare och närmare dörren, snart kommer han inte ens in om han ska fortsätta så där. Bortskämda krake. Han ids inte ens ta de 4-5 kliven det tar att gå bakom stallet och skita. Nope, matte ska minsann ha så mycket jobb som möjligt. Grrrrrr......

Nu är det dags att gå bort och ge pojkarna mat.

Vårt sjuka land

Jag blir så frustrerad och förbannad att jag bara vill lägga mig på golvet och skrika och gråta.
Det sägs att vi bor i ett välutvecklat så kallat I-land vilket för mig känns som ett jävla skämt med tanke på vad som egentligen pågår här i Sverige.
Vissa myndigheter kan framstå som rena rama sektkulturen.

Ni som sett Insider idag kanske förstår vad jag pratar om.  Det är visserligen bara ett i raden av fall som visar på att det samhälle vi bor i är allt annat än rättvist och välutvecklat.

I programmet visades ett reportage om en dam som haft en hund vid namn Chess, i 9 år. Det var det käraste hon hade, och kanske till och med allt hon hade. Tydligen så var hon i fejd med en tidigare vän, som olyckligvis var kurator. För denne person hävdade bestämt att damen var psykiskt sjuk och dessutom vanvårdade sin hund. Tro fan det, hon visste väl vad hon skulle trycka på för att såra den stackars kvinnan.
Hur som helst slutade det med att kvinnan vaknade en natt kl 24 av att det stod några polismän samt den otrevliga kuratorn i kvinnans sovrum mitt i natten alltså. De påstod att det klart och tydligt var vanvård eftersom hunden inte hade någon mat i skålen och att den dessutom hade bajsat inne på golvet.
Jo men visst, hundar är så smarta så att de ransonerar sin mat och sparar lite så att de har hela natten. Right.
Herregud - säg den hund som äter upp sin mat så fort den får den??

Hundarna beslagtogs. Kvinnan hade vid tillfället två hundar, varav en som endast varit där två veckor.
Den senare hunden avlivades direkt.
Chess blev satt i hundstall, för att sedan omplaceras.

Allt detta pga en sjuk kvinnas försök att sabotera för sin vän. Det visade sig sedan i rätten att damen med hunden var oskyldig och inte alls hade vanvårdat sin hund. Detta kostade henne 100.000 och inte minst , hennes ögonsten Chess. Chess var nämligen såld och trots att det var damens hund så kunde alltså inte hon få tillbaka honom.

Hur i helvete kan nåt sånt här få hända överhuvudtaget? Det är så sjukt så jag vill kräkas av bara tanken. Snacka om att djupt kränka en människa och förstöra dennes liv. Det är för mig helt ofattbart och torde vara fullständigt oacceptabelt.
Varför GÖR ingen nåt????

Det hela gick så jävla långt att Chess till och med dödförklarades och fördes ur alla register. Ändå lever han fortfarande.
Insider följde med damen till Chess nya ägare men de vägrade låta henne ens träffa honom.

Oskyldig till motsatsen bevisats?
Eller hur. Snarare skyldig trots motsatsen bevisats.


Det andra inslaget i Insider var så jävla hemskt att jag inte ens vill skriva om det. Jag pallar inte. Jag satt och grät som ett litet barn i soffan när jag såg det och det finns inga ord att beskriva ett sånt sjukt beteende hos en varelse.
Det handlade om sexuellt utnyttjande av djur och om hur en man dödat en häst genom att sexuellt förgripa sig på den och trasa sönder hela hennes inre.
Det finns klara bevis för att personen (som hävdar att han är oskyldig) är skyldig, men vad som än händer kommer han aldrig fått ett straff som är nog för de vidriga handlingar han begått.
Skulle jag få tag i honom skulle jag långsamt tortera honom och på mesta plågsamma sätt behandla honom på samma sätt han behandlat det stackars djuret. Idioten förtjänar inte ens något så lindrigt som ett skott i pannan.

Jag hoppas att rättsväsendet ger honom ett hårt straff och visar att i vårt land är det inte ok att göra så här.
För fan Sverige. Dags att kavla upp ärmarna och skicka alla plågare till Sibirien för livstids straffarbete.
Sluta MESA!





Grattis bror!

Igår fyllde min bror Jimmy 23 år!

Hipp Hipp Hurra!


Fars dag

Snart är det frukostdags. Älsklingen är och köper färska frallor. Mums! Det är så gott med en kopp te och till det nybakat bröd med ost och skinka och tomat på.

Till far idag blir det en tårta och en "Harry" på dagens V65:a. Det där med spel går alltid hem. Då blir det lite spännande också och spänningen varar lite längre än en trisslott. Så för alla er som inte vet vad ni ska ge er kära far så rekomenderar jag en liten påse med spel. Det kan vara stryktips, lotto, trav, keno, oddset eller vad sjutton som helst. Det kan ju dessutom göra pappsen lite tätare om han har tur. ;-) Men framför allt så är det lite spännande!

Hilding var tokgalen när han fick sin frukost för ett tag sen. Han har minsann varit "naken" i natt vilket han nog tyckte var jävligt skönt. Naken i hans fall är alltså utan täcke haha. Han sprang runt som en fåne där i full galopp och hoppade och tjoade.


Ha en trevlig söndag!

Personalfest

Klockan är någonstans mitt i natten och jag gjorde misstaget att regga mig i en turnering alldeles för sent. Nu sitter jag här och har inte åkt ur än. Och jag är såååå tröööööttt! Jag orkar faktiskt snart inte hålla huvudet uppe. Det är 38 stycken kvar och det är 36 som får pengar. Jag ligger bra till så när pengarna är nådda kör jag nog bara på så jag får sova snart.

Det har varit ett hektiskt dygn.
Igår var vi på personalfest. Innan den satt vi tre stycken hemma hos en arbetskamrat och vi hade verkligen så trevligt så vi hade nog helst velat sitta kvar. Men men, vi åkte iallafall ner på hotellet och åt lite tacobuffé och hade allmänt trevligt. Mindre trevligt var väl att den enda cidern de hade var äcklig satans päroncider. Den smakar fan vin och jag fick så klart ont i huvudet.
En lite rolig incident var att vi ( jag och mina vänner som kom försent) stod och väntade så fint med våra ytterkläder vid garderoben. Vi väntade och väntade och det kom ingen. Vi hann nästan bli lite sura innan vi upptäckte skylten på väggen, som visade: "Obemannad garderob" . *host host*

När vi kom hem så satt Zlatan på trappen och kunde inte få upp ena ögat. Vi väntar ju på att vi ska operera honom när det blir lite kallare så det blir lättare att hålla honom inne. Nu såg det verkligen ut som att ögat exploderat eller nåt. Han led verkligen. Ögat varade och var helt stängt. Klockan var 23.30 och Falu djursjukhus hade inte ens jour så att man kunde få tag på någon. Helt sjukt av ett sådant stort djursjukhus.
Så imorse (bakis och allmänt dålig) ringde jag in så vi fick åka in med honom direkt. Eller ja, Jimmy åkte ner. Då visade det sig att Zlatan fått in en PINNE i ögat!! En TVÅ och en HALV CM lång PINNE! Stackaren..... Jimmy sa att det lät i hela rummet när de drog ut den. Fy fan. Stackars liten. Han har väl inte sett nåt och helt enkelt råkat springa in i den....fy sjutton.... tänk om han suttit fast där ute någonstans och fått lov att bryta av den medan den satt i ögat eller nåt...jag ryser av bara tanken....
Nu mår Z bättre men det är förstås jätteömt och så kring ögat.
Och de där klåparna på djursjukhuset hade inte ens hans journal!! Så de har ingen aaaning om att vi varit där flera gånger med katten. Jag är så besviken på det där djursjukhuset så det finns inte ord alltså. Det är så himla mycket som bara har varit helt fel ända från början med Zlatan. Idioter!
Jaha, så nu har vi fått en tid för återbesök trots att vi vill ha en tid för att ta bort ögat, som vi redan kommit överens om. Jag blir så matt.

Nej, nu ska jag försöka avsluta denna turnering så jag får sova.

Jag säger bara en sak...

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jävla grymt så det finns inte ord.



SM 143

Jag slutade på plats 143 av 1800 i Unibets SM. Det var motigt hela vägen även om jag hade några slängar av riktigt råflyt. Det blev 6000 :- in i kassan och en morot inför morgondagens SM i 5-card mörkpoker. Det blir skoj!

Nu väntar en gooood natts sömn, hoppas jag. So long!

SM

Nu är SM i full gång och jag har lyckats hålla mig kvar till dag 2. Jag är även "i pengarna" dvs, jag är en av de 250 som får pengar. Det går trögt och jag blir nog inte kvar länge under dag 2 men hoppas går ju alltid. Jag är landad på 4600 kr just nu och jag är nöjd att jag lyckats komma så långt av 1800 spelare så allt här i från är bonus.


Om en timme går startskottet till dag 2!

Jag är något trött efter att för det första lagt mig sent i går (turneringen bröt för kvällen kl 01.00) och efter att nu varit ute och kört häst i höstmörkret. Men jag ska peppa upp mig lite nu! Först ska jag bara ut och natta hästarna.