Man ska ha husvagn...

Det tycker i alla fall J. Så, hur slutade det hela då? Jo, det blev en husvagn så klart....
Det var väl i och för sig mest för att tillfälle gavs, att få köpa en billig sådan. Bil+ Husvagn för 8000 spänn, inte dåligt. Och eftersom man får runt 8000 om man säljer bilen så betyder det alltså att vi har "köpt" en gratis husvagn :). Smart va?
Det är en gammal husvagn från 1978 så den ska givetvis fixas till, men den är i princip helt osliten inuti. Självklart är den ju "70-talsfärgad" haha, men klär man om dynorna så blir den kanonfin. Väggen ska bytas också eftersom den är mjuk som de kan bli på gamla husvagnar. Så när den är bytt tänkte jag att man även kunde tapetsera om hela husvagnen i en lite mer modern tapet.
Så, med nya tapeter och nyklädda dynor tror jag det blir en toppenfin vagn. Sen ska den skrubbas utvändigt också så klart.

Sen när man fixat den så kan man sätt in en snygg platt-tv i den också då blir den ju genast toppmodern haha.

Det är ett litet roligt projekt som man kan ägna sig åt när man känner för det. Inte för att man lider brist på projekt men.....
Det är ju faktiskt bra att ha om man ska åka nånstans och övernatta. Som J sa när jag var tveksam till om vi nånsin kommer att campa: "Men vi kan väl åka till Rättvik i alla fall".   HAHA!





Ha, jag som älskar rosa diggar i alla fall gardinerna! :-)


Jalla blev riden i går igen och det gick jättebra! Än så länge har han inte gjort oss besvikna så det känns bra. A knäppte sen en jättecool bild på Jalla som hon sedan gjorde så här fin:




Supersnyggt! Tack A! ♥

Kommentarer
Postat av: Monica

Hahahaah coolt;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback